Temsa, 2016’da otobüs sektöründe daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyor

Temsa, 2016’da otobüs sektöründe daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyor

Sabancı Holding Sanayi Grup Başkanı Mehmet Pekarun’un ve tüm Temsa çalışanlarının katılımı ile gerçekleştirilen genel değerlendirme toplantısında 2016 yılına yönelik hedefler belirendi

Sabancı Holding Sanayi Grup Başkanı Mehmet Pekarun’un ve tüm Temsa çalışanlarının katılımı ile gerçekleştirilen genel değerlendirme toplantısında 2016 yılına yönelik hedefler belirendi. Mehmet Pekarun, 2016’da otobüs pazarında tüm segmentlerde lider markanın Temsa olacağına inandığını belirtti. 28 Aralık’ta Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Genel Değerlendirme Toplantısına Sabancı Holding Sanayi Grup Başkanı Mehmet Pekarun, Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, üst düzey yönetim ile birlikte 1600 çalışan katıldı.

MEHMET PEKARUN: “2016 YILINDA BU KOŞUMUZU SÜRDÜRECEĞİZ”

Toplantıda konuşma yapan Mehmet Pekarun, 2015 yılında yaşanan tüm zorluklara rağmen başarılı bir süreç geçirdiklerini belirterek, “Temsa yeni yıla pazarın ihtiyaç duyduğu yepyeni ürünleri sunarak başladı. Pazara sunduğumuz ürünlerde büyük bir beğeni topladı. Bu süreçte sizlerin verdiği katkı ve desteklerle Temsa başarıdan başarıya koştu. 2016 yılında bu koşumuzu sürdüreceğiz ve yıl sonunda pazara sunacağımız yeni ürün sayısı 25’e ulaşacak. 2016’da otobüs pazarında tüm segmentlerde pazar lideri olacağımıza inanıyoruz. Temsa ailesinin yeni yılını kutluyor ve verdiğimiz katkılar, emekler için de teşekkür ediyorum” dedi.

DİNÇER ÇELİK: “2016’DA DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”

Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Temsa ailesi içinde yer almanın bir ayrıcalık olduğuna inandığını vurgulayarak, “Tüm çalışanlarımız bu ayrıcalık duygusu ile kurumlarına katkı sağlamak için bütün bir yıl boyunca çalıştı. Bu çalışmalarımızın, emeklerimizin karşılığını da pazara sunduğumuz yepyeni ürünlerle aldık. Artık hedeflerimiz daha da büyüyor. 2016 yılında daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Verdiğiniz emekler için teşekkür ediyor, yeni yılınızı kutluyorum” diye konuştu.

FARK YARATANLARA ÖDÜL

Toplantıda Temsa’ya uzun yıllar tutku ile emek veren çalışanlara, yıl içinde emekli olan personele plaketleri takdim edildi. Tüm yıl boyunca ortaya çıkan fark yaratan projelerin de değerlendirildiği toplantıda, Fark Yaratanlar Ödülleri 5 kategoride 18 proje ile sahiplerini buldu. Günün sonunda Temsa Müzik Kulübü tüm Temsa ailesine güzel bir eğlence yaşattı.

Etiketler :