510 araçlık filoya sahip Evra Group Prometeon Türkiye’nin “ProTruck” çözümünü tercih etti

510 araçlık filoya sahip Evra Group Prometeon Türkiye’nin “ProTruck” çözümünü tercih etti

Pirelli marka endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi Prometeon, filo iş birliklerini geliştirmeye devam ediyor. Prometeon Türkiye, şimdi de atık yönetimi, inşaat, park, bahçe ve peyzaj işlerinde faaliyet gösteren 510 araçlık filoya sahip Pendik Merkezli Evra Group’un tercihi oldu.  

Atık yönetimi, inşaat, park, bahçe ve peyzaj işleri alanında faaliyet gösteren Evra Group ve Prometeon Türkiye, Evra Group’un 30’u treyler olmak üzere 510 araçlık filosunda daha fazla verimlilik ve işletme maliyetlerinde düşüş sağlamak üzere iş birliğine gittiklerini duyurdu. 

Evra Group, anlaşma kapsamında operasyonel maliyetlerin minimize edilmesi amacıyla Prometeon Türkiye’nin “ProTruck” çözüm ailesi içinde yer alan sunduğu “ProCube” kurulumu ve saha çalışmaları sonrasında lastiklerin raporlanması hizmetlerinden yararlanacak. 

Evra Group Satınalma ve Lojistik Müdürü İzzet Topal iş birliğine ilişkin şunları kaydetti: “Lastik kullanımı yakıta olan etkisiyle de çok önemli bir maliyet kalemi. Biz de operasyonel maliyetlerimizi daha iyi yönetebilmek, bunu da işin profesyoneline emanet ederek ana işimize odaklanmak bakış açısıyla Prometeon’un ProTruck çözüm paketinden faydalanmaya karar verdik. ProCube’un bizim lokasyonumuzda kurulması sayesinde aynı zamanda iş verimliliği de sağlamış oluyoruz. Ayrıca Novateck kaplama hizmeti sayesinde premium Pirelli ticari lastiklerimize yeni bir kullanım ömrü ekliyor bu sayede de maliyetlerimizi daha etkin yönetiyoruz.”

Prometeon Türkiye, Ortaoğu, Afrika, Rusya, Orta Asya, Kafkaslar Ticaret Direktörü Gökçe Şenocak ise, “Prometeon Türkiye olarak “ProTruck” çatısı altında sunduğu hizmetlerden biri olan ve kendi garajında bakım hizmetini tercih eden filolar için özel olarak geliştirdiğimiz “ProCube”, filolara oldukça pratik çözümler vadediyor. Prometeon tarafından eğitilmiş bir uzman, lastik bakımında bir lastik bayiinden alınabilecek tüm hizmetleri, müşterinin garajında, 14 m2’lik bir konteynerde sunuyor. Bu hizmetimizle filoların iş verimliliğinin de maksimize edilmesine imkan sağlıyoruz. Evra Group filosu, bu sayede operasyonel maliyetlerini minimize edebilecek, mevcut işlerini en verimli şekilde sürdürürken yakıt ve lastik kalemlerinde tasarruf yapabilecek” şeklinde konuştu. 

Etiketler :