Ağır vasıta yenilikçi teknolojilerini X Works serisinde topladı

Ağır vasıta yenilikçi teknolojilerini X Works serisinde topladı

Michelin, tüm şantiye koşullarında verimliliği sağlayan X Works lastik serisini hem orijinal ekipman hem de yedek parça pazarında görücüye çıkardı. Michelin, ağır vasıta segmenti için geliştirdiği 315/80 R Z (ön aks ) , D (çeker aks) ve 385/65 R T (treyler) kullanıcılara en yüksek verimliliği sunacak.

Michelin’in inşaat sektörü özelinde piyasaya sürdüğü X Works serisi, ağır vasıta araçlar için sağlamlık ve dayanıklılık sunuyor. İnşaat sektöründeki kullanıcılara, 315/80 R ve 385/65 R olmak üzere iki ebatta mümkün olan en iyi verimlilik çözümünü sunuyor.

Yeni Michelin X Works , X Works HD ve X Force lastikleri asfalt yollar, inşaat sahaları ve taş ocakları olmak üzere 3 alanda kullanılabiliyor. X Works HD ve X Force lastikleri kullanıcılara “Hasar Garantisi” de sunuluyor.

Yeni Michelin X Works serisi, Z (ön aks), D (çeker aks) ve T (treyler) lastiklerine özel en gelişmiş Michelin teknolojilerine sahip. X Works lastikleri işletmeleri asfalt ağırlıklı koşullarda daha fazla kilometre, Michelin X Works HD lastikleri inşaat sahalarında verimlilik ve sağlamlık, Michelin X Force lastikleri de taş ocağı ve maden sahası gibi sert yüzeylerde dayanıklılık ve çekiş gücü ile buluşturuyor.

Etiketler :