Continental Avrupa Roadshow TIR’ı Türkiye’de

Continental Avrupa Roadshow TIR’ı Türkiye’de

Continental Avrupa Roadshow TIR’ı Türkiye’de

continental-roadshow-tir3.jpeg

Continental’in 35 ülkeyi gezeceği Avrupa Roadshow’daki yeni durağı Türkiye oldu. Continental’in en yeni teknolojilerini ve ürünlerini tanıttığı ve ayrıca ağır vasıta çözümlerini sunduğu Avrupa Roadshow TIR’ı 27 Ekim’e kadar Türkiye’de olacak. Kartal’daki Adex Akademi’de düzenlenen etkinlikte Continental lastiklerinin devrilme testlerindeki başarısı ile ilgili sürüş testleri yapıldı.

Avrupa Roadshow TIR’ında en zorlu rotalarda ve kış koşullarında dahi daha rahat ve güvenilir sürüş deneyimi için Continental’in 5. jenerasyon lastikleri sergileniyor. Filo, kamyon ve otobüs sektöründeki yöneticileri  için Conti360° ile dijital çözümler, ContiConnect 2.0 ve ContiLifeCycle gibi daha fazla verimlilik sunan çözümlerin yanı sıra taşımacılık endüstrisi için en düşük toplam sürüş maliyetini elde etmek için kullanılan ContiPressureCheck sistemi de Roadshow TIR’ında yer alıyor.

Avrupa Roadshow TIR’ının tanıtımı ile ilgili düzenlenen etkinlikte konuşan Continental Türkiye Genel Müdürü Ali Okan Tamer,  “Continental Roadshow TIR’ı 27 Ekim'e kadar  Türkiye’de olacak. 30’dan fazla ülkeyi gezecek olan Roadshow TIR’ı Continental ürünlerini tanıtacak. Continental olarak sürdürülebilirliğe çok büyük önem veriyoruz. Continental olarak lastik ve teknoloji üreterek otomotiv sektörünü destekliyoruz. Lastiklerimizi üretirken yüzde 35 geri dönüştürülebilir hammadde kullanıyoruz. Ağır vasıta grubuna yönelik lastiklerimizde dijital teknolojileri kullanıyoruz. Lastiklerimize takılan sensörler sayesinde filoların ihtiyacı olan önemli bilgileri sağlayabiliyoruz” dedi ve ekledi: "Lastik seçimi, lastik izleme, karkas yönetimi ve sırt kaplama çözümleri ile sürdürülebilir filo yönetimini kolaylaştırıyoruz. Conti360° filo çözümleri ile filoların yakıt maliyetleri düşürülürken, ContiLifeCycle sırt kaplama konsepti sayesinde lastiklere ikinci ve üçüncü bir ömür kazandırılarak kaynak tüketimini yüzde 70'e varan oranda azaltıyoruz. Her müşterinin ihtiyacına göre seçilebilen farklı modüller içeren ContiConnect ile dijital lastik izleme ile filo yöneticilerinin tüm filonun basınç ve sıcaklık gibi gerçek zamanlı lastik verilerine erişimini sağlıyoruz. En yeni teknolojilerimizi ve ürünlerimizi tanıtmak, ağır vasıta çözümlerini sunmak için Avrupa Roadshow tırını 35 ülkede müşterileri ve paydaşlarıyla buluşturuyoruz.”

Continental Avrupa Roadshow iki yıl sürecek ve 2025 yılında sona erdiğinde, 35 ülkeyi ziyaret edecek ve 9 bin milden fazla yol alacak. 

continental-roadshow-tir5.jpg

continental-roadshow-tir2.jpeg

continental-roadshow-tir4.jpg

 

 

Etiketler :