Continental Kamyon Kooperatifleri Roadshow’u başladı

Continental Kamyon Kooperatifleri Roadshow’u başladı

Continental’in Türkiye’nin dört bir yanındaki, kamyon kooperatiflerine yönelik Roadshow’u başladı. Continental Lojistik sektöründe hizmet veren emektar kamyon sürücüleri ile buluşuyor. Continental; ürün, hizmet ve servislerinin yanı sıra teknolojileri hakkında bilgiler de veriyor.

Continental, kamyon lastiklerinde sunduğu ürün, çözüm, hizmet ve servis avantajları konusunda sürücüleri bilgilendirmek amacıyla yaklaşık 6.500 kilometre sürecek ve 21 ili kapsayan roadshow için yola çıktı.  

Yeni Ford Trucks F-Max’in orijinal ekipman tedarikçilerinden biri olan Continental, 30 Ekim’e kadar kamyon kooperatiflerine yönelik gerçekleştirilecek roadshow kapsamında lastik hava basıncı ve diş derinliğinin önemine değinecek ve yakıt tasarrufu, kilometre performansı, güvenlik, konfor ve dayanıklılık gibi birçok fayda sunan kamyon lastikleri hakkında  “Sürüş Eğitimi ve Lastik Hakkında Merak Edilenler” adı altında bilgiler verecek. Otomotiv ve lastik teknolojisinin bir arada olduğu tek şirket olan Continental ayrıca teknolojileri hakkında bilgiler de paylaşacak. Roadshow’a katılım sağlayanlar Ford Trucks F-Max’i yakından tanıma şansına da sahip olacaklar.

Yapacakları ziyaretlerle ilgili değerlendirmede bulunan Continental Türkiye Kamyon Lastikleri Satış Müdürü Hartwig Kühn, “Taşıma ve lojistik endüstrisinin uluslararası partneri olarak müşterilerimizin taleplerini dinliyor, pazarı yakından takip ediyor, bu sayede pazarı yolları bildiğimiz kadar iyi biliyoruz. Gücümüzü ürünlerimizden ve çözümlerimizden alıyoruz. Yakıt tasarrufu, kilometre performansı, güvenlik, konfor ve dayanıklılık gibi özellikleri öne çıkararak geliştirdiğimiz kamyon lastiklerimiz, her segmentte müşterilerin uygulama alanlarına göre önemli faydalar sağlıyor. Tüm lastiklerin basıncını ve sıcaklığını sürekli olarak ölçerek genel işletim maliyetlerini düşüren ContiPressureCheck sistemi gibi teknolojilerimiz ve yaygın bayi ağımızla kamyon sürücülerinin ihtiyaç ve beklentilerine uygun ürün ve hizmetler sunuyoruz. Orijinal ekipman tedarikçilerinden biri olduğumuz yeni Ford Trucks F-Max ile çıktığımız bu yolda Continental olarak lastiklerimizin sunduğu bu tüm faydalar konusunda kamyon sürücülerini bilgilendireceğiz.” dedi. 

Etiketler :