16. Lojistik Vaka Yarışması’nın kazananları belli oldu

16. Lojistik Vaka Yarışması’nın kazananları belli oldu

Mars Logistics ve Lojistik Derneği’nin (LODER) desteği bu yıl 16.’sı düzenlenen Lojistik Vaka Yarışması’nın sonuçları açıklandı. Kazananlara 3 bin TL para ödülünün verildiği yarışmanın sonuçları açıklanmadan önce LODER Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş, lojistiğin ve lojistik eğitiminin önemini ve de LODER’in çalışmaları hakkında kısa bir konuşma yaptı. Törende Mars Hava ve Deniz Kargo Genel Müdür Yardımcısı Aydın Çevik de, lojistik öğrencilerine...

Mars Logistics ve Lojistik Derneği’nin (LODER) desteği bu yıl 16.’sı düzenlenen Lojistik Vaka Yarışması’nın sonuçları açıklandı. Kazananlara 3 bin TL para ödülünün verildiği yarışmanın sonuçları açıklanmadan önce LODER Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş, lojistiğin ve lojistik eğitiminin önemini ve de LODER’in çalışmaları hakkında kısa bir konuşma yaptı. 

Törende Mars Hava ve Deniz Kargo Genel Müdür Yardımcısı Aydın Çevik de, lojistik öğrencilerine bilginin, yabancı dilin ve cesaretin önemini anlattı. 

16. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması’nın sonuçları ise şöyle oldu:

-Program adında “lojistik” geçen 4 yıllık lisans programları kategorisinde;

Birincilik ödülünü Piri Reis Üniversitesi Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümü (Deniz Yendün, İlyas Baş ve Melisa Aydemir) aldı. 

İkincilik ödülünü Dokuz Eylül Üniversitesi Lojistik Yönetimi Bölümü (Özcan Erciez, Yeşim Temizkul ve Umutcan Albaş) aldı.  

 

-Program adında “lojistik” olmayan 4 yıllık lisans programları kategorisinde; 

Birincilik Ödülünü Ondokuz Mayıs Üniversitesi Endüstri Mühendisiliği Bölümü (Ayşegül Şahin, Hiranur Turhan ve Zilal Nur Karabal) aldı. 

İkincilik Ödülünü ise, Erciyes Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü (Atakan Gün, Kübra Işık ve Rabia Emilli) aldı.

 

-Program adında “lojistik” olan 2 yıllık Meslek Yüksek Okulu kategorisinde;

Birincilik Ödülünü, Celal Bayar Üniversitesi Kırkağaç MYO (Ebru Sakallı, Gamze Topan ve Buse Yılmaz) aldı. 

İkincilik Ödülünü Celal Bayar Üniversitesi Kırkağaç MYO (Mine Biricik, Mustafa Erçakır ve Nurşin Şili) aldı. 

Etiketler :