7.Kez Yılın En İyi Lojistik Şirketi Seçildi

7.Kez Yılın En İyi Lojistik Şirketi Seçildi

Logitrans Transport Lojistik Fuarı kapsamında bu yıl yedincisi düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri Yarışması’nda Omsan Lojistik, Uluslararası Taşıma İşleri Organizatörleri (R2) kategorisinde üst üste 7.kez yılın en başarılı lojistik şirketi seçildi.

Logitrans Transport ve Lojistik Fuarı, 16 - 18 Kasım arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi. Fuarda, Atlas Lojistik Ödülleri de sahiplerini buldu. 17 Kasım’da düzenlenen ödül töreninde, küresel ölçekte tedarik zinciri çözümleri oluşturan Omsan Lojistik, Uluslararası Taşıma İşleri Organizatörleri (R2) kategorisinde üst üste 7. kez yılın en iyi lojistik firması olarak birincilik ödülüne layık görüldü.

DOÇ. DR. M. HAKAN KESKİN: “KÜRESEL ÖLÇEKTE DEĞER YARATAN BİR ŞİRKET OLMASI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Omsan Lojistik Genel Müdürü Doç. Dr. M. Hakan Keskin, ödülünü, Taha Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Emin Taha’dan aldı. Omsan’ın ilk küresel Türk lojistik şirketi olma vizyonu ile hareket ettiğini belirten Keskin, ulusal ve uluslararası birçok ödül ile tescillenen başarılarının bugün aldıkları ödül ile bir kez daha takdir edilmesinin kendilerini daha iyiyi yapmaya teşvik ettiğini söyledi. Keskin, Omsan’ın lojistik sektörünün lokomotifi olarak küresel ölçekte değer yaratan bir şirket olması için var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

SÜLEYMAN SAVAŞ ERDEM: “OMSAN’IN MARKA DEĞERİNİ ARTIRMAK HEDEFİYLE YOLA ÇIKTIK”

Mayıs 2016’da göreve gelen OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem ise diğer OYAK iştirakleri gibi Omsan’ın da sektörde hak ettiği konuma gelmesi için yeniden yapılandırma çalışmalarını başlattıklarını söyledi. Erdem, lojistik sektörüne nitelikli personel kazandırmak, istihdamı artırmak, Türkiye için değer yaratan yenilikçi projeler geliştirmek ve Omsan’ın marka değerini artırmak hedefiyle yola çıktıklarını belirtti. Bu kapsamda Eylül 2016’da Omsan’ın yönetiminin değiştiğini ifade eden Erdem, Doç. Dr. Mehmet Hakan Keskin’in Omsan’ın yeni genel müdürü olarak göreve başladığını söyledi.

Etiketler :