Alışan Lojistik ailesi piknikte buluştu!

Alışan Lojistik ailesi piknikte buluştu!

Türkiye’nin lider lojistik firmaları arasında yer alan Alışan Lojistik; iç iletişim etkinliği olarak çalışanlarına bu yıl da hafta sonu pikniği düzenledi. Alışan Lojistik çalışanları, 15 Mayıs Pazar günü gerçekleşen geleneksel piknik etkinliğinde, aileleri ile birlikte keyifli bir gün geçirdi.

Uluslararası standartlarda sunduğu hizmetlerle sektörün öncü firmaları arasında yer alan Alışan Lojistik; çalışanlarının iş haricinde de eğlenceli vakit geçirmeleri için Gebze Doğa Çiftliği tesislerinde piknik etkinliği gerçekleştirdi. Yaklaşık 350 personelin katıldığı ve aileler ile birlikte yaklaşık 700 kişinin bulunduğu organizasyonda,  hem yetişkinlere hem de çocuklara yönelik aktiviteler yapıldı. Tavla turnuvası, çeşitli spor etkinlikleri, langırt turnuvası vb. gibi aktivitelerin düzenlendiği piknik etkinliğinde, aktivitelerde başarılı olanlara özel anı madalyaları verildi.

AYHAN ÖZEKİN: “ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Alışan Lojistik piknik etkinliğine katılan İdari İşler Direktörü Ayhan Özekin, “Alışan Lojistik olarak çalışmalarımızı yıl boyunca büyük bir titizlikle siz değerli çalışanlarımızla birlikte gerçekleştiriyoruz. Sizin de bildiğiniz gibi biz Alışan Lojistik çatısı altında çok büyük bir aileyiz. Hep birlikte bir araya gelerek gerçekleştirdiğimiz pikniğimiz, eminim ki hepimiz için çok önemli bir motivasyon kaynağı da oldu. Güzel anılar ile hatırlayacağımız geleneksel piknik etkinliğimize katıldığınız için siz değerli personelimize tekrar teşekkür ederim” dedi.

Etiketler :