“Almanya ve Hollanda’da ofis açtık”

“Almanya ve Hollanda’da ofis açtık”

Yeditepe Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Alp Tuğhan, “Almanya ve Hollanda’da ofis açtık”

Bu yıl ikinci kez düzenlenen Logistech – Lojistik, Depolama ve Teknolojileri Fuarı’na katılan Yeditepe Taşımacılık, hizmetlerini tanıttı. Avrupa’da Almanya ve Hollanda’da ofis ve araç yatırımı yaptıklarını kaydeden Yeditepe Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Alp Tuğhan, KOBİ’lerin e-ticaretteki destekleyicisi olacaklarını belirterek “İsteyenin ihracatçısı, ithalatçısı, tahsilatçısı, paketleyicisi, lojistikçisi olacağız” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından ikinci kez düzenlenen Logistech – Lojistik, Depolama ve Teknolojileri Fuarı’nda Yeditepe Taşımacılık bu yıl da yerini aldı. 27 - 29 Eylül 2023 tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleştirilen fuarda Yeditepe Taşımacılık, hizmetlerini sergileme fırsatı yakaladı. Yeditepe Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Alp Tuğhan, yılın ilk 8 ayında THY listesinde birinci, IATA listesinde üçüncü sırada bulunduklarını söyledi.

Avrupa’da Almanya ve Hollanda’da ofis açtıklarını kaydeden Tuğhan, minivan araçlar aldıklarını, teslimat ve kapıdan ödeme gibi tüm hizmetleri vermeye başladıklarını söyledi. Tuğhan, hizmetin ayrıntılarını şöyle açıkladı: “E-ticaret dünyada yaygınlaşıyor. Transit ve teslimat süreleri her zamankinden önemli hale geldi. Uçak ve karayolunu birleştirerek mümkün olan en hızlı şekilde lojistik süreçleri tamamlayacağız. Eşya hava kargo ile Avrupa’ya geldiğinde, yükü gerekirse kendimiz çekip depolarımıza alacağız. Araçlarımızla kapıya teslim edeceğiz. İstenirse kapıdan ödeme alacağız. İsteyenin ihracatçısı, ithalatçısı, tahsilatçısı, paketleyicisi, lojistikçisi olacağız. Bu hizmet daha çok KOBİ’lere yönelik olacak. Denizli’de bal kabağından lamba yapan KOBİ’yi tüketiciyle buluşturacağız.”

Etiketler :