Asset GLI, E-Ticarette Yenilikçi Lojistik Çözümlerini Tanıttı

Asset GLI, E-Ticarette Yenilikçi Lojistik Çözümlerini Tanıttı

Asset GLI, E-Ticarette Yenilikçi Lojistik Çözümlerini Tanıttı

Lojistik sektöründe Türkiye’deki büyümesini yurt dışında da sürdüren Asset GLI, dünyanın önde gelen e-ticaret etkinliklerinden biri olan World Ecommerce Forum'a katıldı. Forumda, Asset GLI'nın CEO'su Avşar Dada ve Asset Worldwide Express Müdürü İbrahim Taşkın, katılımcılarla paylaştıkları konularla büyük ilgi topladı.

Asset GLI “Transport LOGISTIC” FUARINDAn sonra WORLD ECOMMERCE FORUM’DA da YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Asset GLI, Almanya’da düzenlenen ve dünyanın en büyük logistic fuarı olan “Tranpost Logistic”te hem markasını hem de Ay-Yıldızlı bayrağımızı gururla temsil etti. Dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılar Asset GLI’nın lojistik çözümlerine büyük ilgi duydu. Transport Logistic fuarından sonra hızını kesmeden World Ecommerce Forum’a katılan Asset GLI, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında markasına olan ilgiden oldukça memnun olarak yeni proje ve iş birliklerine imza atmaya devam ediyor.

E-Ticaret Müşteri Hizmetleri ve İade Yönetimi ÖNEM KAZANIYOR

Asset GLI, müşteri memnuniyetini sağlamak ve müşterilerin sürekli olarak alışveriş yapmalarını desteklemek amacıyla, e-ticaret müşteri hizmetleri ve iade yönetimi konusunda önemli adımlar atıyor. Müşteri hizmetleri kalite yöntemlerini geliştirme ve teknolojik alt yapılarla destekleme stratejimiz, müşterilerin paketlerinin çıkış noktasından varış noktasına kadar olan tüm yolculuğunu online olarak takip edebilmelerini sağlıyor. CEO Avşar Dada, Asset GLI ‘nin kolay iade lojistik operasyon etaplarını belirleyerek müşterilerin alışveriş deneyimlerini olumlu yönde etkilediklerini World Ecommerce Forum’a katılanlarla paylaştı.

turkısh cargo’DAN; “E-Ticarette En fazla gelişim gösteren acente ödülü”

Asset GLI, World ECommerce Forumu’nun ilk gününde Turkish Cargo tarafından verilen E-Ticarette en fazla gelişim gösteren acente ödülünün sahibi oldu. Ödülü Turkish Cargo Başkan Yardımcısı Ahmet Kaya’dan teslim alan Avşar Dada; “Turkish Cargo’nun bizi bu ödüle layık görmesinden dolayı mutlu ve gururluyuz. Bu çok değerli ödül ile motivasyonumuzu artırarak e-ticarette hızımıza hız katacağımıza inanıyoruz. “ diyerek sözlerini tamamladı.

ASSET GLI TEKNOLOJİK ALT YAPISI ve kENDİ GELİŞTİRDİĞİ E-TİCARET YAZILIMI İLE GÜVEN VERİYOR

Asset GLI, bünyesindeki uzman yazılım ekipleriyle e-ticaret sektöründe öne çıkan teknolojik altyapı ve yazılımlar sunuyor. Asset GLI lojistik ve teknoloji uzmanlığı ile kendilerinin geliştirdiği Optimus programı, hem şirketin hem de müşterilerinin işleyişini kolaylaştırarak zaman kaybını en aza indirgiyor. API entegrasyonları, depo stok yazılımları, pazaryeri entegrasyonları ve detaylı raporlama gibi özelliklerle donatılan Optimus, iş süreçlerini basitleştirerek, müşterilere verimli bir deneyim sunuyor.

ASSET GLI YURTDIŞI SATIŞLARDA ÇIKIŞ VE VARIŞ GÜMRÜKLERİNDE KOLAYLIK SUNUYOR

Asset GLI, müşterilerine uçtan uca bir hizmet sunarak yurtdışı satışlarda çıkış ve varış gümrükleri konusunda kapsamlı çözümler sunuyor. TR çıkış Etgb beyanları ve varış gümrük beyanları gibi süreçlerin tamamını Asset olarak yönetiyor. Ayrıca; Avrupa kıtası için Almanya Asset Gmbh'nin direkt Almanya gümrüğünde beyan yetkisi bulunuyor. Kendi Optimus sistemini Almanya'nın ATLAS programına tam entegre ettiklerini ve böylece çıkış ve varış süreçlerinin tamamını Asset olarak yönettiklerini belirten Avşar Dada; “E-ticaret için IOSS, DDP ve DAP servislerini sunuyor ve Bu süreçlerin sonunda, alıcı müşterilerin sorunsuz teslimat almalarını ve gönderilerin iade olmamasını sağlayarak satıcı müşterilerimize sürdürülebilir bir satış imkanı sunuyoruz” dedi.

Asset GLI'nın World Ecommerce Forum'da paylaştığı yenilikçi çözümler, lojistik sektöründe çığır açan bir yaklaşım sergilediğini gösterirken; Asset GLI, müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak, güvenilirlik sağlamak ve e-ticaret iş ortaklarının başarısını desteklemek için sürekli olarak ileriye doğru adımlar atmaya devam ediyor.

ASSET GLI TEDAR BULUŞMASIN’DA YERİNİ ALDI

Tedarik Zinciri Yönetimi Derneği (TEDAR) tarafından 8 Haziran 2023 tarihinde düzenlenen ilk üye buluşması/networking etkinliği Intercity Istanbul Park’ta gerçekleşti. Oldukça keyifli geçen organizasyona, ASSET Global Logistic Integration adına Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Uzun Mevzuat Müdürümüz Barış Çakır katıldılar. Katılımın oldukça yoğun olduğu etkinlikte, TEDAR üyeleri hem birbirlerini yakından tanıma ve networking fırsatını yakalarken hem de çekilişle belirlenen şanslı katılımcılar, pistte yarış arabaları ile bir sürüş deneyimi yaşama şansı elde ettiler. Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Uzun ile, Mevzuat Müdürümüz Barış Çakır’da pistin tadını çıkaran şanslı katılımcılar arasında yer aldı.

ASSET GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ OLARAK AHK’DA DAHA GÜÇLÜYÜZ

ASSET Global Integration gümrük ve dış ticaret alanında faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinde tüm grup şirketleriyle boy göstermeye devam ediyor. Asset Gümrük Müşavirliği Ltd. Şti. Alman-Türk Sanayi ve Ticaret Odası (AHK) yönetim kurulunun 15/06/2023 tarihli kararıyla AHK üyeliğe kabul edildi. Alman Yurtdışı Ticaret Odaları Almanya’da Alman Sanayi ve Ticaret Odaları (IHK) ağıyla sıkı bağlar içerisinde olup, Türk ve Alman şirketlerinin her iki ülkedeki ekonomik ilişkilerin oluşturulmasında ve geliştirilmesinde destekleyen organizasyonlar olma niteliğini taşıyor.

Etiketler :