Beykoz Lojistik MYO’dan 575 öğrenci mezun oldu

Beykoz Lojistik MYO’dan 575 öğrenci mezun oldu

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu 7. mezunları 26 Haziran’da Hidiv Kasrı’nda yapılan tören ile diplomalarını aldı. 2015-2016 Akademik Yılında örgün Türkçe, İngilizce ve Uzaktan Eğitim Programları dahil olmak üzere toplam 575 öğrenci mezun oldu. Okul Birincisi Raylı Sistemler İşletmeciliği Öğrencisi Mahmut Ölçer olurken, Okul İkincisi Lojistik Programı Öğrencisi Şule Horuz, Okul Üçüncüsü ise Mobil Teknolojileri Programı Öğrencisi Metin Sarıtaş oldu.Törene...

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu 7. mezunları 26 Haziran’da Hidiv Kasrı’nda yapılan tören ile diplomalarını aldı. 2015-2016 Akademik Yılında örgün Türkçe, İngilizce ve Uzaktan Eğitim Programları dahil olmak üzere toplam 575 öğrenci mezun oldu. Okul Birincisi Raylı Sistemler İşletmeciliği Öğrencisi Mahmut Ölçer olurken, Okul İkincisi Lojistik Programı Öğrencisi Şule Horuz, Okul Üçüncüsü ise Mobil Teknolojileri Programı Öğrencisi Metin Sarıtaş oldu.

Törene TÜRLEV Mütevelli Heyet Üyesi, Gazeteci, Yazar, İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi, UTİKAD Başkanı Turgut Erkeskin, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyet Başkanı Ruhi Engin Özmen, Başkan Vekili Muzaffer Sarıyar, Mütevelli Heyet Üyeleri Muharrem Ergül, Aka Gündüz Özdemir, Fatma Özmen, Seyit Usta, Bülent Hasan Tanla, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şakir Ersoy, Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zeki Adal, Prof. Dr. Ahmet Yüksel, Prof. Dr. Murat Barkan, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu akademik ve idari kadrosu, aileler ve basın mensupları katıldı.

Tüm mezunlar adına törenin ilk konuşmasını yapan Okul Birincisi Mahmut Ölçer, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Raylı Sistemler İşletmeciliği bölümünden bölüm ve okul birincisi olarak mezun olmanın ve arkadaşlarının adına konuşma yapmanın onurunu yaşadığını belirterek, ailesine ve hocalarına eğitim hayatı süresince verdikleri destekten ötürü teşekkür etti. Ölçer konuşmasını, “Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu mezunu olmanın gururunu hep taşımamız dileğiyle. Yolumuz ve bahtımız açık olsun” diyerek tamamladı.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şakir Ersoy da törende yaptığı konuşmada, diploma alma aşamasına gelmenin kolay olmadığını belirterek, “Bu noktaya gelene dek, işin içinde bir ekip çalışması var, emek var, özveri var, fedakarlıklar var. Öğrencilerimiz iki yıl boyunca emek verdiler, ter döktüler, öğretim üyelerimiz de çok büyük titizlikle arkadaşlarımıza iyi eğitim vermeye çalıştılar. Mezunlarımızı, akademik personelimizi, aileleri yürekten kutluyorum” dedi. Mezunların mezuniyet ile okulla ilişkilerinin kesilmediğini belirten Ersoy, “Okul her zaman sizin okulunuz, sadece yeni bir yaşama başlayacaksınız. Kimileriniz eğitimine devam edecek, kiminiz iş hayatına atılacak ne yaparsanız yapın şunları unutmayın. Birincisi hangi yaşta olursanız olun, sağlığınıza dikkat edin, ikincisi kendinize, bir değer olduğunuza güvenin. İsterseniz bir çok şeyin üstesinden gelebileceğinize inananın ama mutlaka çok çalışkan olun, sıra dışı olun. Sıra dışı olursanız çok başarılı ve üretken olursunuz” diyerek sözlerini tamamladı.

Törenin son konuşmacısı ise Mütevelli Heyet Başkanı Ruhi Engin Özmen oldu. Özmen konuşmasında Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nu kurarken tek kaygılarının, düşüncelerinin ülkenin geleceğine, kalkınmasına fayda sağlayacak genç nesili yetiştirmek olduğunu belirterek,  “Burada, özgür bir ortamda eğitim alan siz sevgili gençlerin kendiniz ifade etme özelliğinizin çok ön safta olduğunu biliyorum ve görüyorum. Gözlerinizdeki ışıktan Türkiye’nin gelecek aydınlığının ellerinizle tuttuğunuzun da farkındayım. Buradan aldığınız eğitim ve kazandığınız becerilerle bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum. Ülkenin gelişiminde bilgi ve becerilerinizle katkı sunacağınızdan eminim” dedi. En büyük teşekkürü ailelerin hak ettiğini belirten Özmen, “Sizlerin eğitimi için gece gündüz çalışıp, her türlü fedakârlığı yapan değerli veliler, bugünden itibaren hayatlarının dönüm noktasını yaşayan çocuklarınızla gurur duyacaksınız. Bir kısmı iş hayatına atılarak yeni bir hayata başlayacak size destek olacak, bir kısmı eğitimine devam ederek daha üst seviyede eğitim alıp, başka mecralara yolculuk yapacaklar. Bu yolculuk ister iş dünyasında, ister akademik alanda olsun hepinize başarılar diliyorum. Hepinizin yolu ve bahtı açık olsun” dedi.

Tören Yüksekokulun Program birincileri, Bilgisayar Programcılığı Sedat Göç, Deniz ve Liman İşletmeciliği Fatih Ceylan, Dış Ticaret Oğuz Bülbül, Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Damla Payver, İşletme Yönetimi Merve Uzun, Lojistik Şule Horuz, Mobil Teknolojileri Metin Sarıtaş, Raylı Sistemler İşletmeciliği Mahmut Ölçer, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Muhammed Adaoğlu, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Mustafa Kar’a diploma ve onur belgelerinin takdimi ile devam etti. Ardından sırasıyla tüm programlardan mezun öğrenciler diplomalarını aldı.   

Törende ayrıca Erasmus Öğrenci Hareketliliğini başarı ile tamamlayan ve Yüksekokulda Akran Eğitimi Programında Eğitim Koçu olma başarısı gösteren öğrencilere başarı sertifikaları da takdim edildi. Tüm mezunlarımıza bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.  

Etiketler :