BKM Lojistik, İngiltere’de iki önemli projeyi hayata geçirdi

BKM Lojistik, İngiltere’de iki önemli projeyi hayata geçirdi

BKM Lojistik yatırımlarına devam ediyor. Türkiye-İngiltere taşımacılığında önemli bir yere sahip olan firma, İngiltere’de iki önemli projeyi devreye aldı.

bkm-lojistik-ingiltere-depo-3.jpeg

İngiltere-Türkiye arasında yaklaşık 25 yıldır taşımacılık ve lojistik hizmetleri veren BKM Lojistik, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. İngiltere’de iki önemli projeyi hayata geçiren BKM Lojistik’in projelerinden ilkini elektronik ticaret yapan firmalara fulfillment hizmeti vermek oluşturuyor. İngiltere’nin Midlands bölgesinde 5 bin 500 metrekarelik e-ticaret deposunu faaliyete geçiren BKM Lojistik, bu yeni yatırımı ile birlikte İngiltere’de e-ticaret yapan tüm şirketlere 3PL (Üçüncü Parti Lojistik) hizmeti sunmayı hedefliyor. 3 bin paletlik kapasiteye sahip olan e-ticaret deposunu faaliyete alan firma, İngiltere’de üretimden tüketiciye uzanan lojistik süreçte önemli rol oynayacak. İngiltere’nin tam ortasında, limanlara yakın ve ulaşım avantajları olan Midlands’taki 5 bin 500 metrekarelik e-ticaret deposu BKM Lojistik’in lojistik gücünü artıracak bir proje olarak öne çıkıyor.

Firmanın bir diğer önemli projesini ise, İngiltere’de kendi operasyon merkezinde gümrükleme yetkisine sahip olması oluşturuyor. Londra’ya yakın bir noktada 7 bin 500 metrekarelik bir alan  satın alan BKM Lojistik, bu alanda yerinde gümrükleme yapabilecek. Aynı zamanda şirketin İngiltere’deki ana operasyon merkezi de olacak olan 7 bin 500 metrekarelik bu alanda BKM Lojistik, TIR parkı, depo ve ofis alanları ile tam donanımlı hizmet vermeyi hedefliyor.

bkm-lojistik-ingiltere-deqo.jpeg

 

Etiketler :