CEVA Logistics, FORPATIENTS sağlık lojistiği alt markasını hayata geçiriyor

CEVA Logistics, FORPATIENTS sağlık lojistiği alt markasını hayata geçiriyor

CEVA Logistics, ısıya duyarlı ürünler için geliştirdiği yeni alt markası FORPATIENTS ile sağlık ve eczacılık sektörlerinde faaliyet gösteren müşterilerine verdiği desteği genişleteceğini duyurdu.

Dünya Sağlık Günü’nde bir açıklama yapan CEVA Logistics, FORPATIENTS markasıyla hastaları tedarik zincirinin merkezine konumlandıran uçtan uça lojistik çözümlerini artık sağlık ve eczacılık şirketlerine de temin edebiliyor. Çözüm paketinin bir parçası olarak şirket, 2021 yılının ikinci çeyreğinde hizmete girecek olan yeni bir ısıya duyarlı lojistik ürünü lanse edecek.

Global ticaret rotalarında hizmet verebilmek için stratejik lokasyonlardaki sıcaklık kontrollü hava navlunu istasyonları dahil uçtan uça tedarik zinciri imkanlarına yatırım yapan CEVA, FORPATIENTS alt markasıyla KOVİD-19 aşıları dahil olmak üzere hasta merkezli sağlık lojistiği çözümlerine büyük önem veriyor.

Hasta merkezli hizmetlere odaklanmaya devam ediyoruz

CEVA’nın FORPATIENTS adlı ısıya duyarlı ürünler için geliştirdiği sağlık lojistiği çözümü, eczacılık ve biyo-eczacılık, tıbbi cihazlar, tüketici sağlığı, hastane ve evde bakım ve de tanı & laboratuvar hizmetleri alanlarını kapsıyor. Sağlık alanında sunduğu global hizmetleri FORPATIENTS çatısı altında merkezileştiren CEVA Logistics, hem müşterilerine sunduğu hizmet yelpazesinin görünürlüğünü arttırıyor hem de hastaların bu sürecin merkezinde konumlandırılmasını temin ediyor. Lojistik çözümlerinin genel medikal uygulamaları ve sağlık ihtiyaçlarını nasıl destekleyebildiğine dikkat çekmek isteyen şirket, reklam ve sosyal medya kampanyası başlatıyor.

Etiketler :