CHEP Türkiye Ülke Genel Müdürü Chris Veerasamy oldu

CHEP Türkiye Ülke Genel Müdürü Chris Veerasamy oldu

Paylaşıma ve yeniden kullanıma dayalı iş modeli ile tedarik zincirine yönelik dünya genelinde 60’a yakın ülkede çözümler sunan CHEP’te üst düzey bir atama gerçekleşti. Chris Veerasamy, CHEP Türkiye Ülke Genel Müdürü olarak atandı. Chris, 2018 yılından itibaren Ülke Genel Müdürü görevini yürüten ve kısa süre önce emekli olan Ralf Paetzold'un yerine geçti.

Tedarik zincirine yönelik çözümler sunan CHEP’te üst düzey bir atama gerçekleştirildi. 2010 yılında CHEP’e katılan, İş Geliştirme, Teknoloji ve Proje Yönetimi alanlarında çeşitli pozisyonlarda çalışan, Mayıs 2018’den beri Güney Afrika’da Otomotiv Kıdemli Satış Müdürü görevini yürüten Chris Veerasamy, CHEP Türkiye’nin Genel Müdürü oldu.

CHEP Türkiye’de tedarik zinciri verimliliği ve çevresel sürdürülebilirliği teşvik etmenin yanı sıra sektörde sınıfının en iyi müşteri hizmeti sunulmasından da sorumlu olacak Chris Veerasamy, CHEP Hindistan, Ortadoğu, Türkiye ve Afrika Başkanı Craig Jones'a raporlama yapacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHEP Hindistan, Ortadoğu, Türkiye ve Afrika Başkanı Craig Jones, CHEP Türkiye için, iç ve dış adaylarımızın tümünü kapsamlı bir değerlendirme sürecinden geçirdik. Yetenekleri ve deneyimiyle Chris’in CHEP Türkiye’yi ileriye taşıyacağına, müşteri odaklı, kârlı büyüme stratejimizi geliştireceğine inanıyoruz" dedi. 

Jones, “Chris, güçlü bir işletme geçmişine, önemli lojistik ve tedarik zinciri bilgisine sahip. Bu deneyim ve bilgi birikimi CHEP ve bölgedeki müşterilerimiz için oldukça önemli. Çünkü CHEP’in paylaşıma ve yeniden kullanıma dayalı iş modeli çevresel faydalar sağlarken işletmelerin operasyonel verimliliklerinin de artırılmasına ve tedarik zinciri maliyetlerinin düşürülmesine yardımcı oluyor” şeklinde konuştu. 

Chris Veerasamy kimdir? 

Durban Teknoloji Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu olan Veerasamy, Stellenbosch Üniversitesi Cum Laude'da da Proje Yönetimi yüksek lisansı yaptı. Unisa'da Yönetim Geliştirme Programı, CEDEP'te Hızlandırılmış Kalkınma Programı ve CHEP’te Yalın ve Altı Sigma Yeşil Kuşak gibi birçok programda yer alan Veerasamy, CHEP’ten önce Toyota SA Motors’un yanı sıra Toyota’ın Tayland ve Japonya'daki birçok farklı biriminde görev aldı. 2010 yılında Süreç Optimizasyon Yöneticisi olarak CHEP’e katılan Veerasamy, İş Geliştirme, Teknoloji ve Proje Yönetimi alanlarında çeşitli görevlerde bulundu. Veerasamy, CHEP Türkiye Genel Müdürü olarak atanmadan önce 2018 yılından günümüze kadar CHEP Otomotiv Kıdemli Satış Müdürü olarak çalışmalarını yürütüyordu. 

Etiketler :