DepoDer’in Yeni Yönetim Kurulu ve Başkanı Belli Oldu

DepoDer’in Yeni Yönetim Kurulu ve Başkanı Belli Oldu

Depo Yönetimi Derneği (DepoDer) Olağanüstü Genel Kurulu düzenlendi. Yapılan Genel Kurul sonrası Enver Sedat Güneş derneğin yeni başkanı seçildi. Eski Başkanı Barbaros Aba da Onursal Başkan oldu.

depoder2.jpeg

Depo Yönetimi Derneği (DepoDer) Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. 6 Aralık İstanbul Byotell’de yapılan Olağanüstü Genel Kurul ile derneğin yönetim yapısı genişletildi, tüzükte stratejik değişikliklere gidildi ve Enver Sedat Güneş oy birliği ile Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Derneğin geçmiş dönem başkanı Barbaros Aba da sektöre ve derneğe katkılarından dolayı oy birliği ile "Onursal Başkan"  seçildi.

depoder3.jpeg

"2026, OTONOM DEPOLARIN VE KURUMSAL ENTEGRASYONUN YILI OLACAK"

DepoDer’in yeni Başkanı Enver Sedat Güneş yaptığı konuşmada, "Bugün yönetim değişikliği yapmıyoruz, bir vizyon güncellemesi yapıyoruz. 2026 yılı, Türkiye depolama sektörü için bir kırılma noktası olacak. Artık sadece 'raf ve istifleme' konuşmadığımız; yapay zeka destekli stok yönetimi, otonom araçlar ve yeşil lojistik sertifikasyonlarının standart hale geldiği bir döneme giriyoruz. Tüzüğümüze eklediğimiz 'Kurumsal Üyelik' yapısı sayesinde, sektörün dev oyuncularını tüzel kişilikleriyle aramıza katarak, Türkiye'yi global tedarik zincirinin en güvenilir depolama üssü haline getireceğiz” dedi.

İŞTE DEPODER’İN YENİ YÖNETİM KURULU

Başkan: Enver Sedat Güneş

Başkan Yardımcıları: Günay Güneş, Tuncay Aydın

Genel Sekreter: Serdar Selen

Sayman: Mehmet Ekan Oyman

Üyeler: Recep Koca, İbrahim Uzpeder, Teoman Şen, Mehmet Alp, Ayşe Arar Kurt, Mustafa Burak Nalbant

Denetleme Kurulu Başkanı: Hüseyin Kazım Suda

Disiplin Kurulu Başkanı: İhsan Küllük