DHL Supply Chain Türkiye 2021’in ilk çeyreğini başarıyla kapattı

DHL Supply Chain Türkiye 2021’in ilk çeyreğini başarıyla kapattı

DHL Supply Chain Türkiye, 2021 yılının ilk çeyreğinde; artan kalite anlayışıyla performansını daha da yükseltiyor. İstikrarlı büyüme, sürdürülebilirlik, kadın istihdamı ve inovasyon alanlarındaki çalışmalarına hız kesmeden devam etti.

DHL’in tedarik zinciri ve lojistik hizmetleri şirketi DHL Supply Chain (DSC) Türkiye ve Ortadoğu CEO’su Orkun Saruhanoğlu, 2021 yılının ilk çeyreğinde,  şirketin yüksek kalite anlayışıyla performanslarını artarak devam ettirirken; kadın istihdamı, sürdürülebilirlik ve inovasyon alanlarında çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. “Bu performansın baş mimarları her türlü zorluğa rağmen özverili şekilde çalışan 2000 kişilik çalışanlarımızdır. Biz tedarik zinciri yönetimi yapan bir operasyon şirketiyiz, bizim işimizde takım çalışması çok önemli. Ekosistemimizdeki tüm paydaşlarımızın desteğini kuvvetli şekilde hissediyoruz. Bu sayede yolumuza istikrarlı şekilde devam ediyoruz.” dedi.

deniz-keles-dhl-supplychain-turkiye.jpg

DSC Finans Direktörü Deniz Keleş: “İlk çeyrek rakamları pozitif”

DSC Türkiye Finans Direktörü Deniz Keleş, DSC Türkiye’nin, müşterileri ve tedarikçileriyle olan stratejik ortaklık bakış açısı sayesinde, 2021 yılının finansal açısından da pozitif başladığını bildirdi. Genel değerlendirmede DSC Türkiye’nin 2021 yılı ilk çeyreğini, geleceğe dair güven yaratacak sonuçlarla kapattıklarını sözlerine ekledi. Yeni hizmetler, otomasyon ve AR-GE alanlarında yatırımlarına devam edeceklerini belirten Keleş, yılın geri kalanının, daha da olumlu seyredeceğini öngördüklerinin altını çizdi.

Sürdürülebilirlik Yol Haritası: #TogetherUnstoppable 

Sürdürülebilirliğe oldukça önem veren DSC Türkiye, DPDHL’in yarattığı “DPDHL Yol Haritası” ile bu anlayışı, sosyal ve yönetimsel alanları da kapsayacak şekilde çevrenin korunmasının ötesine taşımaya devam ediyor. DHL Supply Chain Global CEO’su Oscar de Bok, 2021 ilk çeyreğinde yaptığı açıklamada, sürdürülebilirliği çalışma alanlarının yanı sıra, motive edici ve şeffaf iş etiği uygulamalarıyla yapılan işlerde de öne çıkarmanın gerekli olduğunu ve herkesin bu anlamda sorumluluk alması gerektiğini vurguladı.

berna-tuncel-dhl-supply-chain-turkiye.jpg

İş Yerinde Fırsat Eşitliği İçin #duruşunugöster

DHL Supply Chain Türkiye, 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel iç iletişim çalışmasıyla, iş hayatındaki kadınlara ilham vermek, destek olmak ve fark yaratmak için #duruşunugöster etiketiyle bir kampanya gerçekleştirdi. Kadın istihdamı ve iş yerinde fırsat eşitliği konusundaki kararlılığını sürdüren DSC Türkiye, bünyesindeki üst yönetimden forklift operatörüne kadar her alanda kadın emeğiyle göze çarpıyor. “Kadın çalışan sayımızı, beyaz yaka yönetim kadromuzdan mavi yaka sorumlularımıza kadar her alanda artırmaya ve üretime katkılarını desteklemeye devam edeceğiz.”  Sözleriyle şirketin kadın istihdamına verdiği önemin altını çizen DSC Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Berna Tuncel, bugün DSC Türkiye’nin %30 kadın istihdamıyla lojistik sektöründe büyük bir açığı kapattığını da sözlerine ekledi.

İnovasyon merkezlerinde yenilikler hız kesmeden devam ediyor

Amerika, Singapur ve Almanya’daki DHL İnovasyon Merkezleri, vizyon, trend ve en son lojistik çözümleri ve hizmetleri sunuyor. Sektördeki şirketler bugünkü ve gelecekteki lojistik sorunlarına doğrudan cevap veren tedarik zincirindeki yeniliklerden faydalanabiliyor. DSC Türkiye’de 4 senedir ülkede hizmet veren AR-GE Merkezi ve çalışanlarıyla geleceğin ürünlerine ve hizmetlerine yatırım yapmaya devam ediyor.

Etiketler :