DKV’de Çekya için online kayıtlar başladı

DKV’de Çekya için online kayıtlar başladı

Çekya otoyollarında işletmeci firma değişikliği nedeniyle 1 Aralık’tan itibaren yeni geçiş kutuları devreye girecek ve nakliyecilerin yeni sisteme kayıt yaptırmaları gerekiyor. DKV, bu ülkede iş yapan taşımacılık şirketlerinin yeni sisteme geçiş sürecini rahat tamamlamaları için online kayıt olanağı sağlayan portalı hizmete soktu.

Avrupa otoyollarında nakitsiz yol yardım hizmetinde lider olan DKV Euro Service, işletmeci firma değişimi nedeniyle 1 Aralık 2019 itibarıyla geçiş kutularının değiştirileceği Çekya’da iş yapan taşımacılık şirketlerinin yeni sisteme geçiş sürecini kolaylaştırmak amacıyla online kayıt olanağı sağlayan portalı faaliyete geçirdi. 

Daha önce Kapsch şirketi tarafından işletilen Çekya otoyollarında 1 Aralık 2019 tarihinde CzechToll ve SkyToll konsorsiyumun sistemi başlayacak ve bu sistemin gerektirdiği uydu bağlantılı geçiş kutuları kullanılacak. Yeni sistem için yeniden kayıt işlemleri yapılması gerekiyor. 

2020’den itibaren Çekya’da bütün karayolları elektronik geçiş sistemine tabi olacak. Ayrıca yeni bazı rotaların da paralı olması planlanıyor.

DKV Türkiye Ülke Müdürü Deniz Çokcoş Sezer konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Online kayıt portalımızı erkenden hizmete sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Geçiş kutularının yenilenmesi için müşterilerimize uçtan uca çözüm sağlayan tam bir hizmet portföyü sunuyoruz. Arzu edildiği takdirde kayıt, kutu temini ve şeffaf faturalama dâhil olmak üzere sürecin bütün aşamalarını yönetebiliriz. Böylece müşterilerimiz bu geçiş döneminde kendi işlerine odaklanarak değer yaratmaya devam edecekler ve bürokrasiyle uğraşmak zorunda kalmayacaklar.”

Etiketler :