Ekol Lojistik’in başarısı Harvard Üniversitesi'nde okutulacak

Ekol Lojistik’in başarısı Harvard Üniversitesi'nde okutulacak

Ekol Lojistik’in Avrupa’da en hızlı büyüyen lojistik şirketi olması ve verimliliği artırmak için uyguladığı yöntemler Harvard Business School derslerinde okutulmak üzere vaka çalışmasına (case study) konu oldu.Vaka çalışmasının özetine aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz. https://www.hbs.edu/faculty/Pages/item.aspx?num=54169Ekol Lojistik bugün Türkiye, Almanya, İtalya, Yunanistan, Fransa, Ukrayna, Bosna Hersek, Romanya, Macaristan, İspanya, Polonya, Çekya,...

Ekol Lojistik’in Avrupa’da en hızlı büyüyen lojistik şirketi olması ve verimliliği artırmak için uyguladığı yöntemler Harvard Business School derslerinde okutulmak üzere vaka çalışmasına (case study) konu oldu.

Vaka çalışmasının özetine aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

https://www.hbs.edu/faculty/Pages/item.aspx?num=54169

Ekol Lojistik bugün Türkiye, Almanya, İtalya, Yunanistan, Fransa, Ukrayna, Bosna Hersek, Romanya, Macaristan, İspanya, Polonya, Çekya, Bulgaristan, İran, Slovenya ve İsveç’te olmak üzere, kapalı alanı 1 milyon metrekarenin üzerindeki dağıtım merkezinin yanı sıra Intermodal taşımacılığa fırsat veren 6 Ro-Ro gemisi, haftalık 48 sefer yapan blok trenleri ve 5 bin 500 aracıyla da Ekol, Avrupa’nın önde gelen lojistik sağlayıcıları arasında yer alıyor.

Etiketler :