Emre Eldener’den Başkanlık Açıklaması

Emre Eldener’den Başkanlık Açıklaması

UTİKAD Başkanı Emre Eldener’den başkanlıkla ilgili şu açıklamayı yaptı: “2016 yılından bu yana sürdürdüğüm UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimi Kasım 2020’de tamamlamayı planlıyordum.  Ancak pandemi yasakları nedeniyle 38. Olağan Seçimli Genel Kurulumuzu gerçekleştiremedik. Bu nedenle Genel Kurula kadar Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimi sürdürüyorum. Büyük bir keyifle yürüttüğüm UTİKAD’ın başkanlık bayrağını Genel Kurulumuzda gerçekleşecek...

UTİKAD Başkanı Emre Eldener’den başkanlıkla ilgili şu açıklamayı yaptı: “2016 yılından bu yana sürdürdüğüm UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimi Kasım 2020’de tamamlamayı planlıyordum.  Ancak pandemi yasakları nedeniyle 38. Olağan Seçimli Genel Kurulumuzu gerçekleştiremedik. Bu nedenle Genel Kurula kadar Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimi sürdürüyorum. Büyük bir keyifle yürüttüğüm UTİKAD’ın başkanlık bayrağını Genel Kurulumuzda gerçekleşecek seçimle bir sonraki başkana teslim edeceğim.

Bu seçimde iki farklı ekip sizlerin oyları için yarışacak. 25 yıllık mesleki kariyerim, sivil toplum kuruluşlarındaki kişisel deneyimim ve UTİKAD’da geçirdiğim sürecin sonunda Emre Eldener olarak ben, değerli meslektaşım Ayşem Ulusoy liderliğinde seçime girecek olan ÖNCE UTİKAD ekibinde yer almayı uygun buldum. UTİKAD’ın başkanlık bayrağını, UTİKAD için benimle ve benden önceki başkanlarla aynı amaçlara, vizyona ve gelecek hayallerine sahip bir kadın meslektaşıma devretmekten ayrıca gurur duyacağım. ÖNCE UTİKAD Ekibi ve gelecek projeleri ile ilgili detaylı bilgiye www.onceutikad.org adresinden ulaşabilirsiniz.”

Etiketler :