Fagor Endüstri’nin depolama ve dağıtımını yapacak!

Fagor Endüstri’nin depolama ve dağıtımını yapacak!

Gebze’de bulunan fabrikasında beyaz eşya, soğutma grupları ve mutfak gereçleri üreten Fagor Endüstri, ürünlerinin Türkiye’de depolanması ve dağıtımı için Süreç Lojistik ile anlaşma imzaladı.Anlaşma ile ilgili bilgi veren Süreç Lojistik Genel Müdürü Kenan Özbostancı, beyaz eşya ve soğutucu grubunda dünya markası olan dev bir şirketin Türkiye’de partneri olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.Gebze-Şekerpınar’da bulunan 5 bin metrekarelik Fagor’...

Gebze’de bulunan fabrikasında beyaz eşya, soğutma grupları ve mutfak gereçleri üreten Fagor Endüstri, ürünlerinin Türkiye’de depolanması ve dağıtımı için Süreç Lojistik ile anlaşma imzaladı.

Anlaşma ile ilgili bilgi veren Süreç Lojistik Genel Müdürü Kenan Özbostancı, beyaz eşya ve soğutucu grubunda dünya markası olan dev bir şirketin Türkiye’de partneri olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Gebze-Şekerpınar’da bulunan 5 bin metrekarelik Fagor’ a özel olarak inşa ettikleri depolarında, her türlü endüstriyel ürünleri depolanacağını, yurt içine 81 şehre makro ve mikro dağıtımı ile ihracat için iç taşıma  konusunda kaliteli bir servis hizmeti sunacaklarını ifade etti.

Özbostancı, sözleşmenin, 1 Ocak’tan itibaren 3 yıllık olarak imzalandığını, ayrıca, Fagor’ un Gebze’deki fabrikasının faaliyet alanının Türkiye ile sınırlı olmadığını, Çin’deki fabrikalarının kapanmasıyla bu bölgenin de dahil olduğu 50 ülkeyi kapsadığını da sözlerine ekledi.

Etiketler :