gelal, Taşıma Hizmetlerine Yük Taksi’yi Ekledi

gelal, Taşıma Hizmetlerine Yük Taksi’yi Ekledi

Kargo, kurye ve nakliye hizmetini tek platformda toplayan gelal, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. gelal Yük Taksi adı verilen yeni taşıma türü ile firmaların lojistik operasyon ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor.

gelal, yeni bir nakliye hizmeti türünü daha kolaylaştırıyor. Hafif yük taşıması adıyla bilinen minivan ve panelvan gibi kamyonete göre daha küçük araçlarla yapılan taşıma tipi de dijital platforma taşınarak gelal’ın hizmetleri arasındaki yerini aldı.

Firmaların ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda geliştirilen yük taksi hizmetinden yararlanmak için, araçların komple doldurulması gerekmiyor. Yük taşımacılığına uygun araçlar ile firmalara komple araç ücreti ödemeden taşıma yaptırma seçeneği sunuluyor.

Kargo ile taşınamayacak ağırlıkta ve büyüklükte olan fakat komple bir nakliye aracının doldurulmasına yetmeyen taşımalarda artık komple araç ücreti ödemeye gerek kalmıyor. Tüm taşımalar aynı gün içinde tamamlanıyor.

Taksi Çağırmak Kadar Kolay

gelal Yük Taksi hizmeti, ister gelal.com’dan ister uygulama üzerinden kullanılabiliyor. Hem firmaların hem de bireysel kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen hizmet, yük taşımacılığını taksi çağırmak kadar kolay hale getiriyor.

Lojistik ve tedarik zinciri yönetimine hız kazandıran gelal Yük Taksi, firmaların sevkiyat ihtiyaçlarını tek tıkla karşılamasını sağlıyor. Kullanıcılar, uygulama üzerinden ihtiyaçlarına uygun aracı saniyeler içinde adrese çağırabiliyor. Komple aracı doldurmayan, parça eşyalar için uygun fiyata taşıma yapılıyor. Bu taşıma seçeneği, kurye ile taşınamayan ve kargo ile gönderilemeyen yük taşımalarında kullanılıyor.

Firmaların lojistik süreçlerine teknolojik çözümler getiren gelal, yük taksi hizmeti ile firmaların sevkiyat giderlerini azaltıyor. Ayrıca gelal, firmalara fiyat avantajları sunarak taşıma giderlerini sabit hale getiriyor.

Saniyeler İçinde Ücret Hesaplanıyor

gelal Yük Taksi hizmeti; minivan, panelvan, kamyonet, kamyon ya da tır olmak üzere tüm araç seçeneklerini bünyesinde bulunduruyor. İster gelal.com’dan ister uygulama üzerinden saniyeler içinde taşıma ücreti hesaplanıyor. Başlangıç noktası ve bitiş noktası yazıldıktan sonra istenilen araç tipi seçilerek ihtiyaca uygun nakliye aracı belirtilen saatte çağırılıyor.

Yük taksi hizmetini kullanan firmalar, yükün o an nerede olduğunu, ne zaman teslim edileceğini uygulama üzerinden canlı takip edebiliyor. Ayrıca yoğun sevkiyatlar yapan firmalar için gelal sistemine entegre olma seçeneği sunuluyor. Bu sayede firmaların taşıma süreçlerine hız kazandırılıyor.

gelal’ın Diğer Lojistik Hizmetleri

Kargo, kurye ve nakliye taşımasını tek platformda bir araya getiren ilk uygulama olarak bilinen gelal, firmaların lojistik ihtiyaçlarına uygun yenilikçi çözümler geliştirmeye devam ediyor. Kurumsal iş ortaklarına e-ticaret lojistiği, toplama, dağıtım, gün içi teslimat, komple ve parsiyel taşıma modelleri bir arada sunuluyor. Tüm siparişler, gün içi teslimat özelliği ile alıcısına ulaştırılıyor.

Etiketler :