Hubtic’e Yılın Lojistikte İnovasyon Ödülü

Hubtic’e Yılın Lojistikte İnovasyon Ödülü

Dijital lojistik şirketi Hubtic, “Yılın Lojistikte İnovasyon Ödülü’nü kazandı. Ödül töreninde konuşan Hubtic Operasyon Direktörü Burak Büyükgünay, “Biz lojistik dünyasını nasıl şekillendirebiliriz diye yola çıktık. Çünkü yeni teknolojilerin yaygınlaşmasıyla herkesin kazanacağına inanıyoruz” dedi.

Uluslararası taşımacılık işlemlerinin tek bir platform üzerinden yönetilmesini sağlayan dijital lojistik şirketi Hubtic, UTA Lojistik Dergisi tarafından düzenlenen 8. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi kapsamında verilen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri’nde “Yılın Lojistikte İnovasyon Ödülü’ne layık görüldü. Ödülü Hubtic Operasyon Direktörü Burak Büyükgünay, FIATA Kıdemli Başkan Yardımcısı Turgut Erkeskin’in elinden aldı.

Hubtic’in lojistik dünyasının geleceğini şekillendirme ve süreçleri daha verimli hale getirme hedefiyle yola çıktığını söyleyen Hubtic Operasyon Direktörü Burak Büyükgünay, “İnovasyonun sektörümüzün kalbinde yer alması gerektiğine ve yeni teknolojilerin yaygınlaşmasıyla herkesin kazanacağına inanıyoruz. Sunduğumuz çözümlere gösterilen ilgi ve bu ödül, doğru bir yolda olduğumuzun göstergesi. Bizim bir startup olarak hedefimiz unicorn olmak. Bu hedefe ulaşmak için azimle gayretle çalışmaya, sektörün ihtiyaçlarına yaratıcı ve etkili çözümler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :