Lojistik Ödülleri 2022’de “İyi Uygulamalar - Başarı Hikayeleri” Sahiplerini Buldu

Lojistik Ödülleri 2022’de “İyi Uygulamalar - Başarı Hikayeleri” Sahiplerini Buldu

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ve ELODER tarafından düzenlenen “İyi Uygulamalar/Başarı Hikayeleri” temelli “Lojistik Ödülleri” sahiplerini buldu. Pandemi sebebi ile ara verilen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen törende ödüller, 7 farklı alanda verildi.

dokuz-eylul-lojistik.jpg

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ve Ege Lojistik Derneği (ELODER) tarafından ortaklaşa düzenlenen ve “İyi Uygulamalar/Başarı Hikayeleri” temelli kurgulanan “Lojistik Ödülleri” yedi farklı alanda sahiplerine verildi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Çakabey Deniz Feneri Konferans Salonu’nda bu yıl birincisi düzenlenen ödül töreninin açılış konuşmasını Ege Lojistik Derneği (ELODER) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Doğrucu yaptı.

Doğrucu, ELODER faaliyetlerinden bahsederek, yarışmaya ilginin yoğun olmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Ardından söz alan Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı, konuşmasında Fakülte olarak daima denizcilik ve lojistik sektörü ile yakın ilişki içerisinde olduklarını, ülkemizde artan iyi uygulama ve başarı örneklerinin öğrencilerle paylaşılmasının lojistik ve denizcilik eğitimi ile sektör açısından öneminden bahsetti.

Denizcilik Fakültesi Lojistik Yönetimi Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Volkan Çetinkaya yönetimini yaptığı paneli jüri üyeleri Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Birdoğan Baki, Ege İhracatçılar Birliği Genel Sekreteri İ. Cumhur İşbırakmaz, UTİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Eldener, İzmir Ticaret Odası Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa Tanyeri, DEÜ Denizcilik Fakültesi Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Okan Tuna ve ELODER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Doğrucu’ya katkıları için teşekkür ederek başlattı.

Panelde BOMI Group adına Korhan Yorulmaz, Depodone adına Buse Herşan ve Ezgi Dicle Çeçan, Egemen Grup adına Kübra Çakır ve Mustafa Yiğit Eroğlu, Lansinoh Laboratories adına Dilşad Gülay, LTLZone adına Dr. Sinem Tokcaer, Miggra Technology A.Ş. adına Sümer Erkan Kaya ve Tosunoğlu Grup adına Merve Selçuk söz alarak geliştirdikleri uygulamaları ve başarı hikayelerini sektör temsilcileri, akademisyenler ve öğrencilerle paylaştı.

okan-tuna-lojistik-odulleri-2022.jpg

Dinleyicilerin sorularının da cevaplandığı sunumlardan sonra törenin kapanış konuşması ve ödül açıklamalarını yapan Dr. Volkan Çetinkaya yarışmanın sektörel ve akademik paylaşımlar anlamında faydalı ve başarılı geçtiğini ifade ederek, önümüzdeki yıllarda bu organizasyonun daha çok katılımcı ile gelişeceğini belirterek katılımcılara teşekkür etti.

Yarışma sonunda BOMI Group Türkiye Sağlık Lojistiği, DepoDone B2B E-Ticaret Lojistiği, Egemen Grup Envanter ve Depolama Yönetimi, Lansinoh Laboratories Lojistik Operasyon ve Elleçleme, LTLZone Lojistikte Bilişim Sistemleri, Miggra Technology Sipariş ve Sevkiyat Yönetimi, Tosunoğlu Grup Dijital Tedarik Zinciri alanlarında en iyi uygulamalar ödüllerinin sahibi oldular.

Etiketler :