Lojistik sektörüne kaynak kitap “Lojistik Notları” raflarda!

Lojistik sektörüne kaynak kitap “Lojistik Notları” raflarda!

Ahmet Cora, bazı sektör dergilerinde yayınlanan makalelerini "Lojistik Notları" adı altında kitaplaştırdı. Hem teknik bilgi hem de lojistik felsefesi üzerine yazdığı özgün metinlerden oluşan eser, barındırdığı akıcı üslup ile bir çırpıda okunacak bir kaynak olma özelliği taşıyor.

Ahmet Cora’nın Loistik Notlar arlı kitabı ile ilgili stanbul Üniversitesi TZY Yüksek Lisans Program Başkanı Prof. Dr. Murat Erdal, Dünya Gazetesi Yazarı Dr. Hakan Çınar ve Turkishtime Ekonomi Dergisi Yazı İşleri Müdürü Zehra Tike Atalay şu görüşleri paylaştılar:  

İstanbul Üniversitesi TZY Yüksek Lisans Program Başkanı Prof. Dr. Murat Erdal:Ahmet Cora, lojistik sektör tecrübesini “Lojistik Notları” başlığında toplamış. Lojistik operasyonlarında uzmanlaşmak isteyen herkesin faydalanabileceği bir eser ortaya çıkarmış. Tebrikler... Lojistik Notları kişisel gelişimine katkı sağlamayı hedefleyenlerin kütüphanesinde yer almalı”

Dünya Gazetesi Yazarı Dr.Hakan Çınar: Kıymetli Ahmet Cora’yı bu çalışması için tebrik etmem gerekiyor. Farklı bir deneme, ilgi çekici bir çalışma, dolayısıyla lojistiğe ilgi duyanlar için faydalı bir eser ortaya çıkarmış. Böyle bir derleme ile bir fark ortaya koymuş olması, eserinden keyif almamı sağladı. Gönülden tebrikler.”

Turkishtime Ekonomi Dergisi Yazı İşleri Müdürü Zehra Tike Atalay:Türkiye’deki lojistik faaliyetlerin panoramasına bakış olanağı veren Ahmet Cora'nın bu kitabı, endüstriyi yakından tanımak için iyi bir kaynak..”.

Etiketler :