Omsan Lojistik, 14 tedarikçisini ödüllendirdi

Omsan Lojistik, 14 tedarikçisini ödüllendirdi

“Omsan Lojistik, düzenlediği törenle iş ortaklarını ödüllendirdi. Omsan Lojistik Cevizli Kampüsü’nde gerçekleştirilen ödül töreni ile Omsan, başarısının ardında önemli bir yer tutan iş ortaklarına teşekkür etti”

Omsan Lojistik, Cevizli Kampüsü’nde gerçekleştirdiği törenle tedarikçilerini ödüllendirdi. Tören, Omsan’ın iş ortaklarını hizmetlerinden ötürü ödüllendirmek ve kendilerine teşekkür etmek amacıyla düzenlendi. Törene, ödüle layık görülen 14 firma katıldı.

OSMAN KÜÇÜKERTAN: “İŞ ORTAKLARIMIZI ÖDÜLLENDİRMEK BÜYÜK MUTLULUK”

Açılış konuşmasını yapan Omsan Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, sektöründe lider konumu ile birçok başarılara ve ilklere imza atarak bugün 38 yaşına ulaşmış olan Omsan’ın arkasında hayli güçlü bir çalışan kadrosu olduğunu söyledi. İş ortaklarının bu güçlü çalışan kadrosunun çok önemli bir parçasını oluşturduğunu belirten Küçükertan, Omsan’ın başarısında çok önemli bir rol oynayan iş ortaklarını ödüllendirmekten büyük mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.

ERGUN ARIBURNU: “DEVAMLILIĞI OLAN İŞ ORTAKLARI İLE ÇALIŞMAK ÇOK ÖNEMLİ”

Daha sonra bir konuşma yapan Omsan Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Ergun Arıburnu ise, iş ortakları ile karşılıklı kazanç ve gelişim esasına dayalı ve uzun vadeli işbirlikleri kurmayı hedeflediklerini belirtti. Omsan açısından devamlılığı olan iş ortakları ile çalışmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Arıburnu, ancak bu şekilde bir sinerji yaratabileceklerine ve ortak bir vizyon doğrultusunda hareket edebileceklerine inandıklarını sözlerine ekledi. Sonrasında Omsan, Lojistik Satınalma Müdürü Anı Dursun da bir konuşma yaptı.

ÖDÜL ALAN FİRMALAR

Tören, ödüle layık görülen firmalara ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi. Ödüle layık görülen firmalar (alfabetik sırayla): Bayman Uluslararası Taşımacılık, Düzce Çakıroğlu Lojistik, Gözen Havacılık Hizmetleri, İnançlar Nakliyat, Nielsen Araştırma Hizmetleri, Özay Uluslararası Nakliyat, Partnera Bilgi Sistemleri, Sistem Matbaacılık, Still Arser İş Makinaları, T&O Shipping, Titanic Business Kartal Otel, Turkish Cargo, Türkmen Nakliyat ve Vakıfbank İstanbul Avrupa Kurumsal Merkezi Şubesi.

Etiketler :