Oregon, yabancı partnerleriyle buluştu

Oregon, yabancı partnerleriyle buluştu

Oregon, yabancı partnerleriyle buluştu.

Oregon Teknoloji Hizmetleri A.Ş., İstanbul Hilton Bakırköy’de düzenlediği toplantıda yabancı partnerleri ve nakliyecilerle bir araya geldi.

Toplantıda bir sunum yapan Oregon Teknoloji Hizmetleri Genel Müdürü Selçuk Yılmaz, sundukları hizmetler ve yeni projeleri konusunda bilgi verildi.

İstikrarlı büyümelerini sürdürdüklerini söyleyen Selçuk Yılmaz, 40 bin adet beyana ulaştıklarını ve bu sayının her geçen gün artmasını hedeflediklerini belirterek, “Teminatlarının 250 milyon Euro’ya müşteri sayısının da 1.200’e ulaştığını söyledi.”

Sundukları hizmetler arasında yer alan araç takip sistemi ve yakıt kartı hizmetinin giderek ilgi gördüğünü ifade eden Yılmaz, “Oregon, olarak akaryakıt şirketleriyle yaptığımız anlaşmalar sayesinde nakliyecilerimize, şoförlerine nakit para vermeden, arayüzümüzü kullanarak akaryakıt alımlarını yapma olanağı sağlıyoruz. Bu sayede akaryakıt giderleri daha iyi kontrol edilebiliyor.” dedi.

Feribot tarafında da büyümelerini sürdürdüklerini ifade eden Selçuk Yılmaz, “Calais-Dover, Dunkirk-Dover, Holyhead-Dublin, Roderdam-Felixstowe, Rostock-Trelleborg, Lgoumenitsa-Brindissi, Lgoumenitsa-Ancona, Lgoumenitsa-Bari, Helsinki-Tallin, Oresund Bridge, Eurotunnel feribot hatlarında yavaş yavaş satışlarımızı artırıyoruz.” diye konuştu.

“Oregon Toll tarafında da anlaşmalarımız var. Otoban geçişlerimizi finanse ediyoruz, daha sonra belirli vadelerle tahsil ediyoruz.” diyen Selçuk Yılmaz, yeni projeleri hakkında şu bilgileri verdi: “Önemli projelerimizden biri de Türkiye’deki tüm uluslararası nakliyecileri Oregon ailesinin bir ferdi haline getirmek, onları Oregon’un ortağı yapmak. Şu ana kadar Konya, Kayseri, Gaziantep, Hatay ve Mersin’de kurduğumuz lokal şirketlerimiz var. Bu şirketlerimizin her birinde 40 olmak üzere toplam 200 ortağımız var.”

“Çok yakında Mersin’de büyük bir lojistik köy planlaması yapmıştık. Gerçek bir izinli gönderici tesisi yapacağız. Bununla ilgili gerekli izni Oregon Mersin olarak alacağız. Diğer illerle ilgili de farklı projelerimiz var. Ayrıca Türkiye’de son dönemin popüler konularından biri olan izinli gönderici, izinli alıcı hizmetleri için Kapıkule’de 21 dönümlük bir yer satın aldık. Burayı da muhtemelen 6 ay içerisinde tamamlayacağız. Böylece izinli gönderici ve alıcı tesisine sahip olacağız.

Ayrıca Almanya ve İngiltere’de de bu hakkı elde ettik. Önümüzdeki dönemde Almanya’da ilk mührü takmayı planlıyoruz.”

Oregon, Whatslog ile ortaklarına verimli araç kullanımı sağlayacak

“Bu projemizle de WhatsApp üzerinden sadece Oregon ortaklarının yararlanabileceği verimli araç paylaşım sistemi kuruyoruz. Ortaklarımız kendi aralarında boş araç bilgilerini paylaşacaklar. Sistemin güvenilirliğini ve gelişimini teminen Oregon ortaklarına navlun garantisi verecek.

Oregon Romanya’yı kurduğumuzda bu sisteme, oradaki yabancı araçların bilgisi de girmiş olacak. Böylece sistem sadece Türk araçlarıyla sınırlı kalmayacak.

Bu sistemi bir kaç ay içerisinde uygulamaya koyacağız. Şu anda sistem çalışıyor ancak bazı düzenlemeler yapmamız gerekiyor.”