Osmaniye’den yola çıktı, şimdi 3. havalimanın çelik taşımalarını yapıyor

Osmaniye’den yola çıktı, şimdi 3. havalimanın çelik taşımalarını yapıyor

3. Havalimanında kullanılan çelik mamullerinin sevkiyatını gerçekleştiren Nima Lojistik, İstanbul’dan Osmaniye’ye aylık 3 bin ton işlenmek üzere ham çelik sevk ediyor Osmaniye'den İstanbul'a 3 bin ton mamulün taşımasını gerçekleştiriyor. Aylık ortalama 15 bin ton taşıma hacmine sahip olan Nima Lojistik, ihtiyaç olması halinde bu hacmin 8 bin tonunu nakliye piyasası ile paylaşıyor. Nima Lojistik Yönetim Kurulu Başkana Mahmut Şakır, “Nima Lojistik olarak 2017 yılının daha iyi geçeceği inancıyla çalışmalarım

Osmaniye merkezli hizmet veren Nima Lojistik, 2004 yılında kamyonculuk ile sektörde faaliyet göstermeye başlıyor. Kuruluşunun ilk iki yılında hızlı bir büyüme kaydeden Nima Lojistik, birçok önemli projenin taşıma işlerini üstleniyor. Şu an 3. Havalimanında kullanılan çelik mamullerinin sevkiyatını gerçekleştiren Nima Lojistik, İstanbul’dan Osmaniye’ye aylık 3 bin ton işlenmek üzere  ham çelik sevk ediyor  Osmaniye'den İstanbul'a 3 bin ton mamulün taşımasını gerçekleştiriyor. Aylık ortalama 15 bin ton taşıma hacmine sahip olan Nima Lojistik, ihtiyaç olması halinde bu hacmin 8 bin tonunu nakliye piyasası ile paylaşıyor.

OSMANLISPOR STADYUMU’NUN DA KONSTRÜKSİYON TAŞIMALARINI GERCEKLEŞTİRECEK

Filosunda 23 adet çekici, 24 adet treyler, 4 adet uzatmalı treyler ve 2 adet lowbed bulunan Nima Lojistik, 2004 yılında 2 kişi ile başladığı taşımacılık faaliyetlerine şu an toplam 29 çalışan ile devam ediyor. Edirne Erasta AVM, Antalya Depoo AVM gibi projelerde aktif görev alan Nima Lojistik, 3. Havalimanının çelik taşımaları dışında Osmanlıspor Stadyumu’nun konstrüksiyon taşıma  projesi içinde de yer alacak. Bu proje devreye girdiğinde filosunda yeni araç yatırımları yapmayı planlayan Nima Lojistik, özellikle proje taşımacılığında bilinen bir lojistik markası olmak için çalışıyor.

“LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜN AVM’Sİ OLMAK İSTİYORUZ”

2016 yılını iş hacminde bir düşüş yaşamadan geçirdiklerini söyleyen Nima Lojistik Yönetim Kurulu Başkana Mahmut Şakır, “Nima Lojistik olarak 2017 yılının daha iyi geçeceği inancıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yurtiçinde eksiksiz lojistik hizmeti veren bir firma olmayı hedefiyle çalışıyoruz. Amacımız nasıl ki bir insan AVM’de her isteğini buluyorsa, müşterilerimizin lojistik ile ilgili tüm ihtiyaçlarına cevap vermeyi amaçlıyoruz. Yani  lojistik sektörünün AVM’si olmak istiyoruz” dedi.

Etiketler :