Sertrans Logistics’e Lojistik Girişimcisi ödülü

Sertrans Logistics’e Lojistik Girişimcisi ödülü

Ekonomi ve Lojistik Zirvesi kapsamında düzenlenen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri Töreni’nde Sertrans Logistics Yılın Lojistik Girişimcisi ödülünün sahibi oldu.

Kamu, reel sektör ve lojistik sektörünü buluşturan 4’üncü Ekonomi ve Lojistik Zirvesi’nde; dijital dönüşüm, ekonomide yeni fırsatlar ve lojistik sektörü tartışıldı. DEİK, TİM, DKİB, UTİKAD, UND gibi 20'yi aşkın sektörel birlik ve derneğin desteğiyle oluşturulan platformda Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri de sahiplerini buldu. 

1989 yılından beri uluslararası parsiyel ve multimodal taşımacılık hizmetleri sunan Sertrans Logistics’in Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Keleş de Yılın Lojistik Girişimcisi ödülünü aldı. 29 yılı aşkın süredir ulusal ve uluslararası müşterilerinin güvenilir çözüm ortağı olarak çalışmalarına devam eden Sertrans Logistics’i temsilen Sertrans Logistics İcra Kurulu Üyesi Batuhan Keleş törene katıldı. Keleş aldıkları ödülün, özellikle tedarik zinciri yönetimi konusunda verdikleri yüksek katma değerli lojistik hizmetleri için yaptıkları ar-ge ve inovasyon yatırımlarının bir yansıması olduğunu belirtti. Konuşmasına, Sertrans Logistics’in kurulduğu günden itibaren yüksek müşteri memnuniyeti yaratmak ve bir iş yapış şekli olarak gördüğü sektöre yenilik getirecek inovatif hareket alanını genişletmek için çalıştığını kaydeden Keleş, “Sektörün kalkınması ve ülke ekonomisine yüksek katma değer yaratmak adına yaptığımız yatırımlar neticesinde bugün, Türkiye’nin öde gelen lojistik şirketleri arasında yer alıyoruz.  Müşteri memnuniyeti ve beklentileri doğrultusunda uyguladığımız kontrollü büyüme ve sürdürülebilirlik hedeflerimizden şaşmadan yaptığımız yatırımlarımız sayesinde yıllık 70 milyonun üzerinde online ürün kapasitesi ve 50 bin m2’lik e-lojistik alanıyla dünyanın en büyük markalarının e-ticaret operasyonlarını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Sektörde sağladığı yüksek müşteri memnuniyetini; tedarik zincirinin her aşamasında uyguladığı doğru, hızlı, hatasız, sürekli ve şeffaf iş yapma prensibiyle oluşturduklarını sözlerine ekleyen Batuhan Keleş, “Türkiye’nin önemli lojistik firmalarından olmamız hasebiyle sektör dinamiklerine olumlu katkı sunmak için inovasyon ve yatırım her zaman ajandamızın üst satırlarında yer alıyor. Yaptığımız yatırımların karşılığını böyle önemli bir ödülle taçlanmış olmasını yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunun bir teyidi olarak görüyorum. Böyle özel ve seçkin bir jürinin seçimiyle ödüle layık görülmek bizim için ciddi bir iş motivasyonu da sağlıyor. Dileğim, ülke genelinde bu ve benzeri yarışmaların sayısının artarak devam etmesidir” diyerek görüşlerini belirtti.

Etiketler :