“Ticarette rakiplerinin bir adım önünde olmak isteyen şirketler farklı küresel pazarlara erişmeye çalışmalıdır”

“Ticarette rakiplerinin bir adım önünde olmak isteyen şirketler farklı küresel pazarlara erişmeye çalışmalıdır”

UPS, işletmelerin hedef pazarlara ihracatlarını artırmalarına yardımcı olmak için eğitim ve seminerler veren Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından organize edilen TİMAKADEMİ’nin 2016 yılı lojistik çözüm ortağı oluyor. UPS, Türkiye’deki işletmelerin küresel pazarlara nasıl ulaşabilecekleri ve işlerini nasıl büyütebilecekleri konularında ticaret alanındaki engin bilgisini ve uzmanlığını TİMAKADEMİ’nin 2016 seminerlerinde kullanacak. UPS Türkiye Genel...

UPS, işletmelerin hedef pazarlara ihracatlarını artırmalarına yardımcı olmak için eğitim ve seminerler veren Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından organize edilen TİMAKADEMİ’nin 2016 yılı lojistik çözüm ortağı oluyor. UPS, Türkiye’deki işletmelerin küresel pazarlara nasıl ulaşabilecekleri ve işlerini nasıl büyütebilecekleri konularında ticaret alanındaki engin bilgisini ve uzmanlığını TİMAKADEMİ’nin 2016 seminerlerinde kullanacak. 

UPS Türkiye Genel Müdürü Ufku Akaltan UPS’in TİMAKADEMİ sponsorluğu ile ilgili olarak şunları söyledi: “Ticarette rakiplerinin bir adım önünde olmak isteyen şirketler farklı küresel pazarlara erişmeye çalışmalıdır. UPS’nin 10 binden fazla KOBİ sahibiyle yapılan 2015 Avrupa KOBİ İhracatı Öngörüleri araştırmasına göre ihracat yapan şirketler, yalnızca kendi ülkelerine odaklanan şirketler üzerinde önemli bir üstünlüğe sahip.”

Hedef pazar olarak İngiltere’ye odaklanacak olan ilk seminer, 3 Mayıs 2016, Salı günü Gaziantep’te gerçekleştirilecek. Bu açılış seminerinin ardından diğer seminerler Türkiye’nin Adana, Bursa, Ankara, Antalya, Denizli, Kayseri, Konya, İstanbul ve İzmir şehirlerinde gerçekleşecek. Program hakkındaki detaylı bilgilere www.timakademi2023.org adresinden ulaşabilirsiniz. 

220’den fazla ülke ve bölgeyi kapsayan geniş ulaştırma ağına sahip küresel bir şirket olarak, Türk şirketlerine yeni uluslararası pazarlara erişim imkânı sunarak işletmelerini büyütmeye yardımcı oluyoruz” diyen Akaltan sözlerini şöyle sürdürdü: : “Bu seminerler vasıtasıyla mevcut ihracatçıların kendi deneyimlerini ve çıkardıkları dersleri gelecekteki ihracatçılarla paylaşma fırsatı için heyecan duyuyoruz."

Etiketler :