UND, Ulaştırma Bakanı’nı ziyaret etti

UND, Ulaştırma Bakanı’nı ziyaret etti

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Heyeti Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan’ı ziyaret etti. Bakan Arslan’ı ziyaret eden UND heyetinde, UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Yönetim Kurulu İkinci Başkanları İzzet Salah ve Şerafettin Aras, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Çiçekli, Cavit Değirmenci ve Murat Baykara, Yüksek İstişare Konseyi Üyesi Hakan Bezginli, Yönetim Kurulu Üyesi Erdal İlhan, İcra Kurulu Başkanı Fatih...

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Heyeti Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan’ı ziyaret etti. Bakan Arslan’ı ziyaret eden UND heyetinde, UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Yönetim Kurulu İkinci Başkanları İzzet Salah ve Şerafettin Aras, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Çiçekli, Cavit Değirmenci ve Murat Baykara, Yüksek İstişare Konseyi Üyesi Hakan Bezginli, Yönetim Kurulu Üyesi Erdal İlhan, İcra Kurulu Başkanı Fatih Şener ve Ankara Temsilcisi Nejla Albayrak katıldı.
Konuyla ilgili UND’den yapılan açıklama şöyle: “Derneğimiz çalışmaları ve sektörümüz hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunulmuştur. Özellikle; Taşımacılıktan Lojistiğe Dönüşüm Eylem Planı, Türkiye’nin Hizmet İhracatı Hedefi,  Lojistik Koordinasyon Kurulu ve Avrupa Adalet Divanında görülen Türk Uluslararası Taşımacılık Sektörünün En Büyük Davası hakkında bilgilendirmeler yapılarak, karşılıklı değerlendirmelerde bulunulmuştur. Sektörün ve ülke ekonomisinin gelişmesi adına sivil toplum kuruluşları ile olan işbirliğinin önemi Bakanlıkça da vurgulanmıştır.”

Etiketler :