UPS Kurye Eğitim Tesisi Açtı

UPS Kurye Eğitim Tesisi Açtı

Avrupa’nın ilk gelecek kuşak kurye eğitim tesisi UPS Integrad’ın açılışını Almanya’nın Köln kentinde bir törenle gerçekleştirdi. Tesis UPS kuryelerinin emniyet, müşteri hizmetleri ve verimlilik konularındaki yeteneklerini geliştirmeleri için eğitim verecek. UPS Almanya Başkanı Frank Sportolari ve Almanya Federal Sağlık Bakanı Hermann Gröhe, tesisin açılışını yapmak ve tesisi gezmek üzere törene katılım gösterdiler.Yeni UPS Integrad Tesisi, müşterilerine...

Avrupa’nın ilk gelecek kuşak kurye eğitim tesisi UPS Integrad’ın açılışını Almanya’nın Köln kentinde bir törenle gerçekleştirdi. Tesis UPS kuryelerinin emniyet, müşteri hizmetleri ve verimlilik konularındaki yeteneklerini geliştirmeleri için eğitim verecek. UPS Almanya Başkanı Frank Sportolari ve Almanya Federal Sağlık Bakanı Hermann Gröhe, tesisin açılışını yapmak ve tesisi gezmek üzere törene katılım gösterdiler.

Yeni UPS Integrad Tesisi, müşterilerine emniyetli ve etkin bir şekilde hizmet verebilmeleri için UPS kuryelerini “öğret, göster, hayata geçir” yaklaşımı ile hazırlayacak. Kuryeler UPS araç kullanım ve hizmet yöntemlerini öğrenecek, bu yöntemlerin nasıl işe yaradığını görecek ve sonra bunların gerçekçi ve uygulamalı bir biçimde pratiğini yapacaklar. UPS Integrad eğitimi, emniyet, teslimat ve müşteri hizmetini pekiştirmek için 3 boyutlu bilgisayar simülasyonları, webcast öğrenme modülleri ve geleneksel sınıfta öğrenimin bir birleşimini kullanarak kontrollü bir ortamda faaliyetleri tamamlıyor.

Frank Sportolari, “UPS müşterileri kuryelerinden üstün bir hizmet bekliyor,” dedi. “UPS Integrad ise kuryelerine emniyetli ve etkin iş yöntemleriyle hizmetlerini zenginleştirmeyi öğretiyor.”

Eğitim tesisinin en dikkate değer özelliklerinden biri “Neustadt” adlı küçük bir şehri taklit edecek şekilde tasarlanan, gerçek caddeler, trafik işaretleri, kaldırımlar ve sanal işyerlerine ilaveten eve teslimat ve toplama noktaları içeren, kuryelere günlük faaliyetlerinde karşılaşacakları gerçekçi durumları sunan açık bir alan olmasıdır. Bu günlük faaliyetler emniyetli sürüş ve paket taşıma süreçleri, farklı dağıtım senaryoları ve detaylara önem vermeyi de içeriyor. UPS’nin entegre dağıtım ağı, tek bir kuryenin hava, kara, yurt içi yurt dışı, ticari ve konut teslimatları olmak üzere her türden paket taşımacılığını gerçekleştirebilmesini gerektiriyor.

Farklı sınıflar, kurye yöneticileri için “eğitmeni eğitmek” anlayışına odaklanıyor, böylece yöneticiler düzenli aralıklarla kendi yerel UPS merkezlerinde kuryelere eğitim verebiliyorlar. Kurye yöneticilerine kendi çalışanlarını ne şekilde yönlendirecekleri, eğitim verecekleri ve onlara gerekli becerileri nasıl iletebilecekleri gösteriliyor.

Almanya’daki hem yeni hem de tecrübeli UPS kuryeleri UPS Integrad eğitimini alacaklar. Bu tesis aynı zamanda diğer Avrupa ülkelerindeki UPS kuryeleri için bir eğitim alanı oluşturacak.

Bugüne dek ABD’deki yedi eğitim tesisinde 7 bin 500’den fazla kurye ve 1500’den fazla kurye yöneticisi UPS Integrad eğitimini tamamlamış bulunuyor.

Etiketler :