UPS, Yeni Havalimanı’ndaki tesisi ile ihracat kabiliyetini 4 kat artıracak

UPS, Yeni Havalimanı’ndaki tesisi ile ihracat kabiliyetini 4 kat artıracak

Türkiye’de 30. yılını kutlayan UPS’in İstanbul Yeni Havalimanı’nda faaliyete geçecek 10 bin metrekarelik yeni tesisi firmanın ihracat kabiliyetini dört kat artıracak.

1988 yılında Türkiye’deki faaliyetlerine başlayan UPS, Türkiye’deki 30. yılını kutluyor. UPS, Türkiye’deki faaliyetlerinin 30. yılı ile ilgili  Renaissance Polat İstanbul Hotel’de bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına UPS Türkiye Ülke Müdürü Burak Kılıç ve UPS Doğu Avrupa Başkanı Daniel Carrera katıldı.

UPS Türkiye Ülke Müdürü Burak Kılıç, UPS’in Türkiye’de 30 yıldır, dünyada ise 110 yıldır faaliyet gösterdiğini belirtti. Amaçlarının Türkiye’nin ihracatının artmasına katkı sunmak olduğunu belirten Burak Kılıç, bu amaçla İstanbul Yeni Havalimanı’nda 10 bin metrekarelik tesisle hizmet vereceklerini ifade etti. İstanbul’un müthiş bir bölgesel kabiliyete sahip olduğunu belirten Kılıç, İstanbul Yeni Havalimanı ile birlikte Türkiye’nin ihracatının daha artacağını ve UPS’in burada önemli katkı sunacağını ifade etti.

UPS olarak 30 yılda Türkiye’de önemli birçok işe imza attıklarını ancak daha çok yapılacak işlerinin olduğunu vurgulayan Kılıç, 2 bin 100’e yakın çalışanı ile UPS’in Türkiye’nin her yerinde faaliyet gösterdiğini anlattı. Türkiye’de her gün 25 bin adet teslimat yaptıklarını vurgulayan Kılıç, Yeni Havalimanı’ndaki tesislerinin ihracat kabiliyetlerini dört kat artıracağını sözlerine ekledi.

Şu an Avrupa’da UPS Türkiye’den yetişmiş 10 yöneticinin bulunduğunu belirten Kılıç, insana yatırıma çok önem verdiklerini kaydetti.

Etiketler :