Yükport, boş dönüşlere geliştirdiği algoritmalarla çözüm sunuyor

Yükport, boş dönüşlere geliştirdiği algoritmalarla çözüm sunuyor

Yükport teknoloji ve kolay ara yüz tasarımıyla birleştirerek lojistik operasyonların dijital dönüşümünü gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Lojistik operasyon süreçlerini dijitalleştirme amacıyla ortaya çıkan Yükport, sektördeki önemli bir bir ihtiyaca çözüm sunuyor. KOBİ’ler ve taşıyıcılara uçtan uca dijital lojistik imkânı sunan Yükport, doğru paydaşların aynı platformda hızlı ve kolayca buluşamamasına yönelik çözümler geliştiriyor.

365 GÜN, 24 SAAT CANLI DESTİK

Yükport teknoloji ve kolay ara yüz tasarımıyla birleştirerek lojistik operasyonların dijital dönüşümünü gerçekleştirmeyi hedefliyor.  Konuyla ilgili Yükport’tan yapılan açıklamada, “Yükport, en doğru rota ile en ulaşılabilir fiyata güvenli ve verimli bir lojistik hizmeti alabileceğiniz bir portaldır. Farklı taşıma taleplerinin ve seçeneklerinin tek bir portal üzerinden listelendiği Yükport sayesinde işletmeler veriyi doğru okuyarak, lojistik operasyonlarını kolayca dijitalleştirebileceklerdir” denildi ve eklendi: “365 gün 24 saat canlı destek ile 360 derece müşteri memnuniyeti sunan temelde taşıyacak yük bulmakta zorlanan ve yükünü taşıtacak doğru şirketi bulamayan kullanıcıları bir araya getiren ve süreçleri dijitalleştiren bir platformdur. Taşıyıcıların en büyük sorunlarından biri olan tek yönlü taşıma sonrası boş dönme sorununu da geliştirilen algoritmalarla çözüm sunuyor.”

TESLİMAT SÜREÇLERİ ÖNCEDEN HESAPLANIYOR

Yükport’un sisteminde yeni ve eski tüm taşımaların raporlarının görülebildiği ve taşıyıcıların puanlandığı belirtilen Yükport’tan yapılan açıklama şöyle devam ediyor: “En az aktarma ile varılacak noktaya en hızlı şekilde ulaşan yük iki taraf için de avantajdır. Yükün anlık olarak nerede olduğunu görme ayrıcalığı yük taşıtana önemli avantajlar sağlar. Teslimat süreçlerini önceden hesaplayarak iş planını ona göre yapabilir. Yük eksiksiz bir şekilde teslim edilince dijital olarak teslim tesellüm belgesi tarafına iletilen yük taşıtan kanuni olarak sorun yaşamayacaktır. Oluşacak kaza ve zararlar oluş biçimine bağlı olarak sigorta firmaları tarafından belirlenecek süreçle devam edecektir. Yük taşıtanın taşıma işlemi tam ve eksiksiz tamamlanana ve tüm işlemler yerine getirilene kadar ödemesi sistem tarafından garanti altında olacak.”

Etiketler :