10 adet Maraton VIP ve 2 adet Prestij SX aldı

10 adet Maraton VIP ve 2 adet Prestij SX aldı

Temsa, Altunhan Turizm'e (Volkan Metro) 10 adet Maraton VIP ve 2 adet Prestij SX teslim etti. Edirne Belediyesi’nde düzenlenen teslimat törenine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Temsa Satış Direktörü Murat Anıl, Altunhan Şirketler Grubu Başkanı Mustafa Altunhan, Altunhan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Salim Altunhan, Edirne Milletvekili Erdil Bircan, Temsa Otobüs Satış Müdürü Baybars Dağ ve çok sayıda davetli katıldı.MUSTAFA ALTUNHAN: “12 OTOBÜSÜ 15 TEMMUZ...

Temsa, Altunhan Turizm'e (Volkan Metro) 10 adet Maraton VIP ve 2 adet Prestij SX teslim etti. Edirne Belediyesi’nde düzenlenen teslimat törenine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Temsa Satış Direktörü Murat Anıl, Altunhan Şirketler Grubu Başkanı Mustafa Altunhan, Altunhan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Salim Altunhan, Edirne Milletvekili Erdil Bircan, Temsa Otobüs Satış Müdürü Baybars Dağ ve çok sayıda davetli katıldı.

MUSTAFA ALTUNHAN: “12 OTOBÜSÜ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMASIN DİYE SİYAH RENGE BOYADIK”

Teslimat töreninde bir konuşma yapan Altunhan Şirketler Grubu Başkanı Mustafa Altunhan, Edirne’ye son teknoloji ve son model 12 tane otobüs getirdiklerini söyledi. Otobüslerin rengini siyaha boyadıklarını söyleyen Mustafa Altunhan, bunun nedenini ise şöyle açıkladı: “15 Temmuz demokrasi şehitlerimiz unutulmasın diye otobüslerimizi siyah renge boyadık.”

SALİM ALTUNHAN: “1946 YILINDAN BU YANA TAŞIMACILIK SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTERİYORUZ”

Altunhan Şirketler Grubu olarak 1946 yılından bu yana dört kuşaktır taşımacılık sektöründe faaliyet gösterdiklerini söyleyen Altunhan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Salim Altunhan da teslimat töreninde yaptığı konuşmada, Temsa’dan aldıkları 10 adet Maraton VIP ve 2 adet Prestij SX’in Edirne’nin hizmetine vermekten dolayı gururlu olduklarını kaydetti.

MURAT ANIL: “EDİRNE’YE HAYIRLI OLSUN”

Temsa Satış Direktörü Murat Anıl da yaptığı konuşmada, Altunhan Turizm’e teslim ettikleri 12 adet Temsa otobüslerin Edirne’ye hayırlı olmasını diledi.

RECEP GÜRKAN: “ULAŞIM SEKTÖRÜNÜN HİZMET KALİTESİNİ ÜST SEVİYEDE TUTMASI İÇİN SON TEKNOLOJİ ARAÇLARI KULLANMASI ÇOK ÖNEMLİ”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise konuşmasında hizmet sektörünün önemine vurgu yaptı. Hizmet sektörleri içinde de özellikle ulaşım sektörünün hizmet kalitesini üst seviyede tutması için son teknoloji araçları kullanmasının çok önemli olduğunu söyleyen Recep Gürkan, böylece firmaların rekabette de öne çıkacağını ifade etti. Volkan Metro’nun 12 tane otobüsünün Edirnelilerin hizmetine sunan Altunhan Şirketler Grubu’na teşekkür eden Recep Gürkan, yakın zamanda Edirne Belediyesi  olarak 50 tane yeni araç alacaklarını söyledi. 

Etiketler :