Almanya’da araç sayısını 800’e çıkartan Temsa, Bundesliga’da sponsorluk planlıyor

Almanya’da araç sayısını 800’e çıkartan Temsa, Bundesliga’da sponsorluk planlıyor

TEMSA, Almanya pazarında güçlü adımlarla ilerliyor. TEMSA Berlin’de düzenlenen törenle; Berlin’de turizm taşımacılığında VIP hizmet veren öncü firmalardan olan ve Maraton yatırımları devam eden Diamond Drive’a aracını teslim etti. TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, “Önümüzdeki dönemde Almanya yollarında çok daha fazla sayıda Maraton göreceğiz” dedi.

TEMSA, Almanya pazarındaki konumunu güçlendirecek adımlar atmaya devam ediyor. Almanya yollarında araç sayısı 800’e ulaşan TEMSA, Maraton aracının teslimini Berlin’de gerçekleştirdi. 

TEMSA, iddialı olduğu Coach segmentinde kendini kanıtlamış ürünler HD ve MD’nin yanı sıra Maraton ile de 2017 yılında pazarda önemli bir oyuncu olacağını gösterdi.

8 AYDA 100 ADET MARATON SATILDI

Berlin’de turizm taşımacılığı alanında VIP hizmet veren ve bölgenin öncü firmalarından olan Diamond Drive firmasına gerçekleştirilen teslimat için Berlin Teknik Müzesi’nde çok sayıda misafirin katılımıyla tören düzenlendi. Törende konuşan TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, Maraton’un Türkiye’de 8 ayda 100 adetlik satış rakamına ulaştığını söyledi.

DİNÇER ÇELİK: “MARATON’UN KISA SÜREDE ALMANYA’DAKİ TAŞIMACILARIN EN ÇOK TERCİH ETTİĞİ ARAÇ OLACAĞINA İNANIYORUZ”

Almanya’nın TEMSA için gelecek vadeden ve büyüme fırsatları sunan önemli bir pazar olduğunu kaydeden Dinçer Çelik, “Bu sebeple pazara yönelik motivasyonumuz da oldukça yüksek. Bu kapsamda Maraton araçlarımızın teslimatını, Avrupa pazarındaki payımızı büyütme yolunda önemli adımlardan biri olarak değerlendiriyoruz. Turizm taşımacılığında öncü bir kuruluş olan Diamond Drive firmasının süregelen işbirliğimiz çerçevesinde Maraton yatırımlarına devam etmesi, müşteri memnuniyetinin ve araç kalitemizin bir göstergesi olması sebebiyle bizleri mutlu etti. Maraton’un kısa sürede Almanya’daki taşımacıların en çok tercih ettiği araç olacağına inanıyoruz. Önümüzdeki dönemde Almanya yollarında çok daha fazla sayıda Maraton göreceğiz” dedi.

ALMANYA’DA DA BUNDESLIGA’DA SPONSORLUK PLANLARIMIZ VAR”

Maraton’un Türkiye liginde BJK, GS ve Başakşehir takımlarını taşıdığını hatırlatan Dinçer Çelik, “Almanya’da da Bundesliga’da sponsorluk planlarımız var” diye konuştu. 

Diamond Drive firmasının sahibi Nurettin Çağman ise; TEMSA otobüsleri ile VIP transferde yeni bir dönem başlatacaklarını söyleyerek, Maraton’la birlikte Almanya’daki diğer taşımacıların da kısa sürede TEMSA’nın üretim ve araç kalitesinin farkına varacağını ifade etti.

Etiketler :