Anadolu Isuzu 4 ile 25 adet otobüs teslim etti

Anadolu Isuzu 4 ile 25 adet otobüs teslim etti

Anadolu Isuzu, konforlu ulaşımın temsilcisi olan ve Türkiye’de üretilen Novo modelinin farklı versiyonlarını Ankara, Bayburt, Manisa ve Niğde’deki bayilerinde düzenlenen törenlerle yeni sahiplerine teslim etti.

Anadolu Isuzu, Türkiye’nin dört bir yanındaki araç teslimatlarına devam ediyor. Ankara, Bayburt, Manisa ve Niğde’de düzenlenen törenlerde Isuzu Novo Citi ve Isuzu Novo Lux araçlar yeni sahiplerine teslim edildi.

ANKARA OTOGARI KOOPERATİFİ AŞTİ’YE 10 ADET NOVO CITI

Anadolu Isuzu’nun Ankara bayisi Gençler Oto, Anadolu Isuzu Otobüs iş Birimi Satış Direktörü Tunç Karabulut’un katılımıyla gerçekleşen törende Ankara Otogarı Kooperatifi AŞTİ’ye 10 adet Novo Citi otobüs teslimatı gerçekleştirdi.

BAYBURT SEYAHAT’E 1 ADET ISUZU NOVO LUX

1987 yılından beri otomotiv sektöründeki deneyimleriyle adından söz ettiren ve 14 farklı ilde Anadolu Isuzu’nun yetkili satıcısı olarak faaliyetlerine devam eden Öztopraklar Otomotiv, düzenlenen törende Bayburt Seyahat’e 1 adet Isuzu Novo Lux teslim etti. Törene Anadolu Isuzu adına Otobüs Bölge Satış Sorumluları Murat Küçük, Emin Günışık ve Burak Darıcı da katılım gösterdi.

NİĞDE’YE 4 ADET ISUZU NOVO LUX

Niğde’de düzenlenen araç teslimat töreninde ise yoğun bir katılım vardı. Niğde, Kayseri, Nevşehir, Yozgat, Sivas ve Tokat’ta faaliyet gösteren Anadolu Isuzu yetkili satıcısı Okur Otomotiv, 4 adet Isuzu Novo Lux model aracı Niğde’nin personel taşımacılığında ön plana çıkan markası Acar Seyahat’e teslim etti. Törende aynı zamanda daha önceden teslim edilen Isuzu marka araç filosu da sergilendi. 

MANİSA’YA 10 ADET NOVO LUX

Bir diğer teslimat töreni ise Manisa’da faaliyet gösteren Barem Turizm’e teslim edilen 10 adet Novo Lux araçla gerçekleşti. Anadolu Isuzu Otobüs iş Birimi Satış Direktörü Tunç Karabulut, Anadolu Isuzu Otobüs Satış Yöneticileri Onur Çetinkaya, Ferhat Sancaklı ve Anadolu Isuzu Otobüs Bölge Satış Sorumlusu Emin Günışık’ın katılım gösterdiği törende Isuzu’nun Manisa ve Uşak’ta faaliyet gösteren yetkili satıcısı Yükseliş Otomotiv, Manisa’da okul ve personel taşımacılığı sektöründe uzun yıllardır önemli çalışmalara imzasını atan Barem Turizm’e araçlarını teslim etti.

 

Etiketler :