Galatasaray da tercihini Temsa Maraton’dan yana kullandı

Galatasaray da tercihini Temsa Maraton’dan yana kullandı

Galatasaray da tercihini Temsa’dan yana kullandı. Temsa’nın Galatasaray’a teslim ettiği Temsa Maraton ile ilgili bir tören düzenlendi. Törene Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan ve Temsa Yurtdışı Satış ve Pazarlama Direktörü Kadri Özgüneş katıldı.Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Türkiye’nin iki önemli markasının işbirliğinin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Otobüs konforunda...

Galatasaray da tercihini Temsa’dan yana kullandı. Temsa’nın Galatasaray’a teslim ettiği Temsa Maraton ile ilgili bir tören düzenlendi. Törene Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan ve Temsa Yurtdışı Satış ve Pazarlama Direktörü Kadri Özgüneş katıldı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Türkiye’nin iki önemli markasının işbirliğinin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Otobüs konforunda Türkiye çok önemli noktaya geldi. Bu işbirliğinin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Sporcunun karşılaşmaya çıkmadan önce iyi bir konforda gelmesi gerekiyor. Bu konforu bize sağlayacak olan Temsa’ya da çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, “Türkiye’nin en önemli kulüplerinden olan Galatasaray’ın da Temsa Maraton’u tercih etmesinden dolayı çok mutluyuz. Geçtiğimiz yıl Temsa, otobüs sektöründe Türkiye pazar lideri. Galatasaray ile birlikte şu an ligin ilk üç sırasındaki takımlar Temsa otobüslerini kullanıyor. Galatasaray ile yaptığımız bu anlaşma 3 yıllık. 3 yıl sonra anlaşmamızın daha uzun yıllar sürmesini diliyorum. Bu otobüsümüz Galatasaray için özel olarak yapıldı” dedi. Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, toplantıda ayrıca Temsa Maraton ile ilgili teknik özellikler hakkında da bilgi verdi.

2016 yılının Türkiye otobüs pazarının lider markasının TEMSA olduğunu da vurgulayan Dinçer Çelik, şunları kaydetti: “Otobüs üretiminde müşteri ihtiyaçlarına verdiğimiz önem ve bunu takip eden AR-GE yatırımları ile sahaya yepyeni ürünler sunmamız, bizleri Türkiye’nin otobüs pazarının lider markası konumuna getirdi. TEMSA araçlar, işletme sürecinde sunduğu avantajlar ile bugüne kadar kullanıcılarının yüzünü güldürdü. TEMSA ayrıca 66 ülkeye gerçekleştirdiği ihracat ile ülkemize katma değer kazandırmaya devam ediyor. 2017 yılında TEMSA’nın Türkiye otobüs pazarındaki liderliğini devam ettireceğine olan inancımız tamdır."

Galatasaray Kaptanı Selçun İnan da yaptığı konuşmada, bu anlaşmanın her iki taraf için hayırlı olmasını diledi. 

TEMSA MARATON HAKKINDA...

TEMSA Maraton, dünyada çift akslı ilk düz taban Super High Deck aracı olarak üretilerek 41+1+1 ve 46+1+1 koltuk opsiyonu ile pazara sunulmakta. Koltuklar ve koridor arasındaki basamaksız dizayn, geniş bagaj hacmi ve Maraton’un göz alıcı dizaynı iş ortaklarımız olan otobüsçülerimiz tarafından çok beğenildi. Ayrıca kaptanlarımız için de konfor düzeyinin çok üst düzeye taşındığını söylememiz gerekiyor. Geniş sürücü bölgesi, programlanabilir LCD cluster’ı, ergonomik tuş takımı, dijital gösterge paneli, geniş uyku kabininde iklimlendirme sistemi kaptanlarımız için hayata geçirilen konforlar arasında. Mükemmel yol tutuşunun yanı sıra AEBS, LDWS, EAS, ESC, ACC ve akıllı yangın söndürme sistemleri, Maraton’da mevcut. Maraton aracımız ayrıca geliştirilmiş CAN haberleşme sistemi ile donatılmış olup, araçtaki kablo tesisatlarını azaltmıştır. Yolcular için Maraton’da seyahat konforunu bir üst düzeye daha taşıdık. Rahat ve geniş koltuklar ile seyahat gerçekten hiç olmadığı kadar keyifli. Ayrıca güçlü ısıtma ve soğutma sistemi de seyahat sırasında yolculara keyif veriyor.

 

Etiketler :