Isuzu Sahada!

Isuzu Sahada!

Anadolu Isuzu’ nun  “Isuzu Sahada”  projesi tüm hızıyla devam ediyor. Anadolu Isuzu’nun tüm servislerin yanında yer aldığını bir daha göstererek müşteri ihtiyaçlarına en hızlı ve etkin çözümleri sunmak ve en önemlisi de güçlü satış ve servis ağına sahip olmak için planlanan proje bugüne kadar dokuz noktada gerçekleştirildi. Yılda 25 servisi kapsayacak ve üç yılda tüm yetkili Isuzu servislerin ziyaret edilmesiyle tamamlanacak olan projenin son durağı...

Anadolu Isuzu’ nun  “Isuzu Sahada”  projesi tüm hızıyla devam ediyor. Anadolu Isuzu’nun tüm servislerin yanında yer aldığını bir daha göstererek müşteri ihtiyaçlarına en hızlı ve etkin çözümleri sunmak ve en önemlisi de güçlü satış ve servis ağına sahip olmak için planlanan proje bugüne kadar dokuz noktada gerçekleştirildi. Yılda 25 servisi kapsayacak ve üç yılda tüm yetkili Isuzu servislerin ziyaret edilmesiyle tamamlanacak olan projenin son durağı Antalya ESAY Otomotiv oldu.

Anadolu Isuzu’nun, Satış Sonrası Hizmetler, Ar-Ge, Kalite Kontrol, Üretim bölümü yetkilileri ile servis personelinin tüm gün birlikte çalıştıkları aktivitede yapılan işlerin nasıl daha hızlı, etkin ve güvenli olabileceği konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Müşterilerin yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda Isuzu sahipleri ve kullanıcıları ile yüz yüze görüşme fırsatı yaratılarak talepler ve istekler alınıp bilgilendirmeler yapıldı.

Etiketler :