Manisa Seyahat’e Safir Plus otobüs teslim edildi

Manisa Seyahat’e Safir Plus otobüs teslim edildi

Manisa Seyahat Kooperatifi yeni otobüs yatırımlarında tercihini hep Temsa Safir’den yana kullanıyor. Kooperatif Başkanı Davut Kurt, “Safir otobüsler 10 numara. 2005 yılından beri filomuzda kullanıyoruz ve o günden beri sorunsuz şekilde hizmet veriyorlar” dedi. Başkan Kurt, 2016 yılında 25 büyük otobüs yatırımını hedeflediklerini açıkladı.

Geçtiğimiz hafta içinde Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim tarafından Manisa Seyahat Kooperatif yönetiminden Bayram Bölgönül’e Safir Plus aracı teslim edildi.  Kooperatif Başkanı Davut Kurt, filolarındaki büyük otobüs sayısının 150-200 arasında, midibüs araçlarla birlikte toplam araç sayısının ise 400’e yaklaştığını söyledi.

Filolarında Safir sayısının her geçen gün arttığını ve yeni yatırımda da tercihlerinin yine Safir olduğunu vurgulayan Davut Kurt, “Safir araçlar 10 numara.  Yakıtı bakımından, performansı  açısından, servis hizmetleri bakımından gerçekten Safir’ler 10 numara.  Arıza nedir, bilmez. 2005 yılında aldığım ilk aracım hala filomuzda. Hiçbir sorun yaşatmadı Allaha şükür. 1 milyon km’yi geçen Safir araçlarımız var” dedi.

DAVUT KURT: “OTOBÜS YATIRIMINDA İLK ALIM MALİYETİ ÇOK ÖNEMLİ”

2016’da 25 büyük otobüs yatırımı planladıklarını belirten Davut Kurt, “Daha verimli bir çalışma modeli oluşturmak istiyoruz.  Daha sık seferler gerçekleştirmek istiyoruz. Artık yeni otobüs yatırımında ilk alım maliyetinde ekonomiklik bizim için tercih nedeni olacak” dedi.

İRFAN ÖZSEVİM: “MANİSA SEYAHAT KOOPERATİFİ ÖRNEK OLMALI”

Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim de yaptığı açıklamada, “Manisa Seyahat ile yıllardır süren işbirliğimiz bizi gerçekten mutlu ediyor. 49 üyeli kooperatif çalışma şekli ile tüm taşımacılık sektörüne örnek oluşturabilecek düzeyde. 1 milyon km’yi aşkın Safir araçlarımız kooperatif bünyesinde bulunuyor. Bu araçların kooperatif üyelerinde yarattığı memnuniyet yeni yatırım sürecinde de onları Safir’e yöneltiyor. Bu yıl içerisinde işbirliğimiz yine olacak. Manisa Seyahat Kooperatif üyelerine ve Sayın Başkan Davut Kurt’a bize gösterdikleri ilgi için de teşekkür ediyor ve bol kazançlı, kazasız, belasız seyahat süreçleri diliyorum” dedi. 

Etiketler :