TEMSA, elektrikli otobüsü MD9 ile Fransa’ya çıkarma yapacak

TEMSA, elektrikli otobüsü MD9 ile Fransa’ya çıkarma yapacak

TEMSA, 6 Nisan’da yurtiçinde lansmanını yaptığı MD9 electriCITY aracını bu kez 14-16 Haziran’da Fransa’da tanıtacak. 14-16 Haziran’da Paris’te gerçekleştirilecek olan kentiçi ulaşım araçlarının katılacağı Transport Puplics 2016 Fuarı’nda MD9 ElectriCity Avrupalı müşterileriyle buluşacak. Temsa AR-GE merkezinin tasarımı olan MD9 ElectriCity batarya kapasitesi 200 kwh ve tam şarjla 250 km menzile ve 65 kişilik yolcu kapasitesine sahip. MD9 electriCITY, 6 saatte...

TEMSA, 6 Nisan’da yurtiçinde lansmanını yaptığı MD9 electriCITY aracını bu kez 14-16 Haziran’da Fransa’da tanıtacak. 14-16 Haziran’da Paris’te gerçekleştirilecek olan kentiçi ulaşım araçlarının katılacağı Transport Puplics 2016 Fuarı’nda MD9 ElectriCity Avrupalı müşterileriyle buluşacak. Temsa AR-GE merkezinin tasarımı olan MD9 ElectriCity batarya kapasitesi 200 kwh ve tam şarjla 250 km menzile ve 65 kişilik yolcu kapasitesine sahip. MD9 electriCITY, 6 saatte şarj edilebiliyor.

4 BİN 500’Ü AŞKIN TEMSA ARACI FRANSA’DA HİZMET VERİYOR

Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, en çok güçlü oldukları dış ülke pazarları arasında Fransa’nın ilk sıralarda yer aldığını vurgulayarak, “Fransa yollarında 4500’ü aşkın Temsa otobüsü hizmet veriyor. Fransa MD9 ürümüzle tanışmış bir ülke. MD9 LE model aracımızdan 37’si de Fransa yollarında hizmet veriyor. Biz MD9’un elektirkli versiyonun da Fransa’da büyük ilgi göreceğine inanıyoruz” dedi.

DİNÇER ÇELİK: “MD9 ELECTRICITY AVRUPALI’NIN YENİ GÖZDESİ OLACAK”

“Temsa her pazarın ihtiyacına uygun ürünleri sunma ve bu ürünleri de müşteri istekleri doğrultusunda yenilemeyi hızlı bir şekilde başaran bir marka” diyen Dinçer Çelik, ”Elektrikli otobüsler önümüzdeki süreçte çevreci ve ekonomiklik özellikleriyle öne çıkacak. Uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığımız, bileşen yerleşimi, araç dinamiği ve tüm yazılımı Temsa tarafından yapılan MD9 ElectriCity, sektörde fark yaratacak bir ürün. Temsa bugünün ihtiyaçlarına cevap veren ürünleri pazara sunmasının yanı sıra gelecekte oluşacak ihtiyaçlara yönelik de çalışmalar yürütme anlayışına sahip bir marka. MD9 ElectriCity bu anlayışla üretime hazır hale getirilmiş bir araç. Fransa’da kentiçi ulaşımcıların büyük ilgisini çekeceğini ve Avrupa’da bu aracımızın hızla kendine yer edineceğine, Avrupalı taşımacının yeni gözdesi olacağına inanıyoruz. Toplu taşımaya yönelik 7 metre ve 18 metre uzunluklar arasında değişen CNG’li ve dizel ürün gruplarımız bulunuyor. Bu ürün grupları ile hem Türkiye hem de dış pazarlarda söz sahibi olan Temsa, elektrikli araçlarda önümüzdeki süreçte söz sahibi bir marka olacağına inancımız tam. Temsa’da yenilikler bununla da sınırlı kalmayacak. Yıl sonuna kadar yeni ürünlerle yine pazarda müşterilerimizle birlikte olacağız” dedi. 

Etiketler :