TEMSA, İngiltere pazarında da büyümeye devam ediyor

TEMSA, İngiltere pazarında da büyümeye devam ediyor

Türkiye otobüs pazarının lideri Temsa, yurtdışı pazarlarda yeni ürünlerle pazar payını büyütmeye devam ediyor. Temsa, 1-3 Kasım 2016 tarihlerinde İngiltere'nin Birmingham şehrinde gerçekleşen ve İngiltere otobüs sektörünün en büyük organizasyonu olan EuroBus EXPO 2016 Fuarı’na katıldı.  Temsa’nın fuar standında MD9 ve HD12 sağdan direksiyonlu araçlarını tanıttı.MD9 TESLİMATI Temsa’nın sergilediği araçlar ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü. Temsa...

Türkiye otobüs pazarının lideri Temsa, yurtdışı pazarlarda yeni ürünlerle pazar payını büyütmeye devam ediyor. Temsa, 1-3 Kasım 2016 tarihlerinde İngiltere'nin Birmingham şehrinde gerçekleşen ve İngiltere otobüs sektörünün en büyük organizasyonu olan EuroBus EXPO 2016 Fuarı’na katıldı.  Temsa’nın fuar standında MD9 ve HD12 sağdan direksiyonlu araçlarını tanıttı.

MD9 TESLİMATI

Temsa’nın sergilediği araçlar ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü. Temsa fuar standında Londra’da taşımacılık faaliyeti gerçekleştiren Lynns Travel şirketine MD9 RHD teslimatı da gerçekleştirdi. 

İNGİLTERE PAZARINDA TEMSA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Ekim 2016 sonu itibariyle İngiltere toplam otobüs pazarında yüzde 4 pazar payına ulaştıklarını belirten Temsa Bölge Satış Müdürü Deniz Çetin, “İngiltere pazarında hedeflerimizi daha da büyütme doğrultusunda aktivitelerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Fuarda İngiltere pazarına sunulmasının ardından bir yıllık süreçte 9 metrelik segmentte yüzde 50’lik pazar payına ulaşan MD9 RHD aracımıza yönelik teslimat ta gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık. Fuar ziyaretçilerinin araçlarımıza gösterdiği yoğun ilgi de bizleri gelecekteki hedeflerimize yönelik çok motive etti. Yurtdışı pazarlarda Türk mühendis ve işçilerinin üretimini gerçekleştirdiği otobüslerimizin önümüzdeki süreçte daha çok pazarda yer aldığını görebileceğiz” dedi.

Etiketler :