TEMSA’dan Yaz İndirimi!

TEMSA’dan Yaz İndirimi!

TEMSA bu yılki kampanyanın startını 1 Haziran’da verdi. 15 Temmuz’a kadar devam eden kampanya ile 3 yaş üstü araç sahibi Temsa kullanıcıları işçilikte ve yedek parçada yüzde 20 indirim avantajı yaşayacak.  2016 yılına TS35 E, Prestij SX, Opalin ve MD 9 electrCİTY lansmanları ve dev teslimatlar yaparak adım atan ve tüm ürün gruplarında yüzde 30’un üzerinde pazar payına ulaşan TEMSA, satış sonrasında pazarın liderine yakışır hizmetler sunmaya devam ediyor.ŞAFAK...

TEMSA bu yılki kampanyanın startını 1 Haziran’da verdi. 15 Temmuz’a kadar devam eden kampanya ile 3 yaş üstü araç sahibi Temsa kullanıcıları işçilikte ve yedek parçada yüzde 20 indirim avantajı yaşayacak.  

2016 yılına TS35 E, Prestij SX, Opalin ve MD 9 electrCİTY lansmanları ve dev teslimatlar yaparak adım atan ve tüm ürün gruplarında yüzde 30’un üzerinde pazar payına ulaşan TEMSA, satış sonrasında pazarın liderine yakışır hizmetler sunmaya devam ediyor.

ŞAFAK PESEN ÜSTÜN: “TEMSA YAZ KAMPANYASI İLE BAKIM AÇINIZ DEĞİŞECEK”

Satış sonrası hizmetlerde her zaman müşterinin yanında olduklarını ve hizmet sürecinde onların hiçbir olumsuzluk yaşamaması için tüm ekiple en iyi hizmeti vermek için çaba gösterdiklerini belirten Temsa Yedek Parça Müdürü Şafak Pesen Üstün, 2016 Yazın gelişi ile bakım açısını değiştirecek ve 15 Temmuz’a kadar devam edecek bu yılki Yaz Kampanyasının detaylarını açıkladı.

Üstün, TEMSA Yetkili Servislerine girecek 3 yaş ve üzeri tüm TEMSA marka araçlara,​ TEMSA tedarikli ​yedek parçalarda ve işçilikte yüzde 20 iskonto verileceği müjdesini verdi.

Kampanyadan yaralanmak isteyen müşterilere ayrıca ücretsiz check-up hediyesi ile bakım açılarını da değiştireceklerini belirten Üstün, “Kampanyamızı güçlendiren AXESS işbirliği ile kampanya süresince yetkili servislerimizden hizmet alan müşterilerimize AXESS'ten 9 taksite varan ödeme fırsatları sunuyoruz. Tüm müşterilerimize iyi bir sezon ve bol kazanç diliyor, servislerimize bekliyoruz” dedi.

Etiketler :