Ticari araçlar sektöründe gerçek anlamda global bir oyuncu olacağız!”

Ticari araçlar sektöründe gerçek anlamda global bir oyuncu olacağız!”

Almanya’nın en önemli ihtisas fuarlarından biri olan IAA Ticari Araçlar Fuarı'na katılan Anadolu Isuzu, 6 otobüs modelini sergiledi.Yabancı basının yüksek katılımı ile gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Anadolu Isuzu’nun istikrarlı ve sürdürülebilir büyümesi için gerekli yeni “Global Vizyon” hakkında açıklamalarda bulundu. Global vizyon ile  ihracattaki ülke sayısının artacağını sözlerine...

Almanya’nın en önemli ihtisas fuarlarından biri olan IAA Ticari Araçlar Fuarı'na katılan Anadolu Isuzu, 6 otobüs modelini sergiledi.

Yabancı basının yüksek katılımı ile gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Anadolu Isuzu’nun istikrarlı ve sürdürülebilir büyümesi için gerekli yeni “Global Vizyon” hakkında açıklamalarda bulundu. Global vizyon ile  ihracattaki ülke sayısının artacağını sözlerine ekleyen Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay konuşmasını şöyle tamamladı: “Bu global vizyon elbette ki şirketin önceki ihracat başarıları ve tecrübesi üzerine inşa edilecek. Ancak yeni vizyonumuz ile geçmişe kıyasla biraz daha farklı bir yaklaşım içerisinde olacağız. Daha global bir vizyon olarak tanımladığımız yaklaşım aslında markayı ve şirketi sınırlarının ötesine taşıyacak azim ve kararlılığı ifade ediyor. Bu hedefi gerçekleştirebilmek için birbirini  tamamlayan iki kavram etkili olacak: ‘Global genişleme’ ve ‘Adaptasyon’. Yani, bir yandan yeni global pazarlara açılırken, diğer yandan bu yeni pazarlara en uygun çözümleri üretmeyi hedefleyeceğiz. Bu çözümler yerel ortaklıklar ve işbirliklerini de içerecek. Sonuç olarak, Anadolu Isuzu ortaya koyacağı yeni iş modelleri ile ticari araçlar sektöründe gerçek anlamda  global bir oyuncu olacak”.

Etiketler :