13 İlde 2 Bini Aşkın Ağır Vasıta Sürücüsü İle Buluştu

13 İlde 2 Bini Aşkın Ağır Vasıta Sürücüsü İle Buluştu

Petrol Ofisi, ağır vasıtalara özel ürettiği ve yüzde 50’ye varan oranlarda daha az yağ eksilten ürünü MAXIMUS 10W-40 için Türkiye çapında 13 ilde tanıtım ve bilgilendirme turu düzenledi. Petrol Ofisi Maximus Tırı ile düzenlenen tur kapsamında ağır vasıta sürücülerine yeni yağ teknolojileri hakkında eğitim verilirken, çeşitli aktiviteler de gerçekleşti.

Petrol Ofisi, motor yağlarında eksiltmeyi yüzde 50’ye varan oranda azaltan ürünü MAXIMUS 10W-40 için Türkiye çapında 13 ilde tanıtım ve bilgilendirme turu düzenledi. Tur kapsamında bilgilendirme amaçlı kullanılan Petrol Ofisi MAXIMUS Eğitim Tırı, 2 bini aşkın ağır vasıta sürücüsünü ağırladı.

16 farklı kamyon kooperatifinde düzenlenen etkinlik kapsamında katılımcılara araç performanslarını artırmanın yöntemleri, doğru yağ kullanımının yol performanslarındaki olumlu etkileri ve sürüş konforundaki faydaları anlatıldı. Eğitimlerde Petrol Ofisi Teknoloji Merkezi (POTEM) tarafından yapılan kapsamlı üretim geliştirme faaliyetleri sonucunda, en zorlu yol ve mevsim şartları gözetilerek, ağır vasıtalara özel olarak geliştirilen MAXIMUS 10W-40 hakkında bilgi verildi. Yeni nesil MAXIMUS 10W-40’ın, yüzde 50’ye varan oranda daha az eksiltme teknolojisi sayesinde uzun yol ustalarına ekstra performans ve güç sağlama özelliği kullanıcı analizleri ile birlikte paylaşıldı. Eğitimler ardından eğlenceli aktiviteler de düzenlendi.

Düzenlenen tur kapsamında eş zamanlı olarak 7 farklı bayide Eğitim Departmanı saha ekibi tarafından Petrol Ofisi akaryakıt satış görevlilerine de eğitimler verildi. Müşteri deneyimi ve memnuniyeti üzerine hizmetlerini geliştiren Petrol Ofisi, marka ile müşteri arasındaki en önemli köprü olan akaryakıt satış görevlilerine SEÇ-G ( Sağlık, Emniyet, Çevre, Güvenlik ), Hizmet Adımları, Öde-Geç ve Mobil Ödeme başlıklarını içeren eğitimler düzenledi. Gelişen hizmetler ve müşteri beklentileri doğrultusunda güncellenen eğitimler yıl içerisinde periyodik aralıklarla devam edecek.

Etiketler :