Allison Transmission, Yeni Girişim Sermayesi Kolu ile İnovasyonu Güçlendirecek

Allison Transmission, Yeni Girişim Sermayesi Kolu ile İnovasyonu Güçlendirecek

Allison Ventures, ticari hizmet mobilitesi ve iş çözümlerindeki teknolojik gelişmeleri desteklemek üzere yeni kurulan ve büyüme aşamasındaki şirketlere yatırım yapacak.

Konvansiyonel ve elektrikli araç tahrik çözümlerinin lider tasarımcısı ve üreticisi, ticari ve savunma araçlarına yönelik orta ve ağır hizmet tipi tam otomatik şanzımanların en büyük global üreticisi olan Allison Transmission, Allison Ventures'ı tanıttı.

Allison Ventures, ticari hizmet mobilitesi ve iş çözümlerindeki gelişmeleri teşvik etmek için yeni kurulan ve büyüme aşamasındaki şirketlere stratejik olarak yatırım yapacak ve ortaklık kuracak. Bu ekip, sürekli gelişen mobilite pazarında Allison'ın küresel stratejisini geliştirmeye odaklanacak. Allison Ventures ayrı bir yatırım fonu olarak değil, Allison'ın kurumsal ekibinin bir parçası şeklinde süreçleri yönetecek.

Allison Transmission Strateji, İş ve Kurumsal Geliştirme Başkan Yardımcısı Todd Bradford, bu yeni girişim ile ilgili olarak; "Allison Ventures, Dünyanın Çalışma Şeklini Geliştirme misyonumuzu ilerletmek için ticari hizmet mobilitesi ve iş çözümleri genelinde sektördeki teknolojik yenilikleri desteklemek üzere inovasyon gücümüzü artırmamıza olanak tanıyacak" diye belirtti.

Allison Ventures ekibinin öncelikli ilgi alanları, bağlantı, dijitalleştirme, otomasyon, sürdürülebilirlik, elektrifikasyon, üretim ve operasyonlarla ilgili yeni teknolojiler ve iş modelleri olacak.

Etiketler :