Allison Transmission, Yeni İnovasyon Merkezi’ni Tanıttı

Allison Transmission, Yeni İnovasyon Merkezi’ni Tanıttı

Yeni Mühendislik Mükemmeliyet Merkezi, Gelecek Nesil Ticari Araç Tahrik Sistemlerinde İnovasyon ve İş Birliğini Teşvik Edecek

Konvansiyonel, elektrikli hibrit ve tam elektrikli araç tahrik çözümlerinin lider tasarımcısı ve üreticisi Allison Transmission, müşterilerini, endüstri ortaklarını ve tedarikçilerini desteklemek için ürün ve teknoloji geliştirme ile onaylama yeteneğine sahip 96.000 metrekarelik yeni İnovasyon Merkezi'ni tanıttı.

Allison'ın Indianapolis'teki genel merkezi ve ana üretim üssünde bulunan son teknoloji ile donatılan tesiste Allison mühendisleri, Dünyanın Çalışma Şeklini Geliştirme misyonunu desteklemek için ticari araç endüstrisindeki yeni teknolojilere odaklanacaklar. İnovasyon Merkezi’nde şu anda yaklaşık 300 Allison çalışanı bulunuyor ve birden fazla lokasyondaki mühendislik ekipleri tek bir tesiste birleşiyor. Mühendislik ekiplerinin birleşmesi, şirket içi ve şirket dışı iş birliklerinin gelişmesi ile Allison'ın yeni ürünleri ve teknolojileri pazara daha hızlı, daha verimli bir şekilde sunmasına olanak tanıyacak.

Allison Transmission Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Dave Graziosi, konuyla ilgili olarak;  “İnovasyon Merkezi, yine Indianapolis tesisimizde bulunan ve yakın zamanda genişletilen Araç Elektrifikasyonu ve Çevresel Test Merkezi ile birlikte, Allison'ın hizmet verdiği nihai pazarların sürekli değişen ihtiyaçlarını karşılamak üzere ilerleyen konvansiyonel ve tam elektrikli araç teknolojisinin geliştirilmesi için mükemmellik merkezleri olacak. Bu tesisler, ticari araç endüstrisinde sürdürülebilirlik ve çevresel girişimlerin ilerlemelerini güçlendirmede liderlik rolümüze olan bağlılığımızı gösteriyor" diye belirtti.

Allison, son 100 yılda dünyadaki en güvenilir, dayanıklı ve değerli tahrik çözümlerini sağlama konusunda yüksek bir itibara sahip oldu. İnovasyon Merkezi gibi yatırımları ise şirketin gelecek nesil tahrik sistemlerinde endüstri lideri olarak faaliyetlerine devam etmesini destekliyor.

Etiketler :