“10 yıl içinde istihdamımızı 7 kat artırdık”

“10 yıl içinde istihdamımızı 7 kat artırdık”

Dünyanın 31 ülkesine ihracat yaptıklarını söyleyen TREDER Başkan Yardımcısı ve Krone Ticari Araçlar A.Ş. Genel Müdürü Kartal Erköy, “Yaklaşık 10 yıl içinde istihdamımızı 7 kat artırdık” dedi.

treder.jpg

Bu yıl altıncısı düzenlenlenen Ağır Vasıta, Treyler Zirvesi; “Geleceğin Treyleri, Türkiye’de Treyler Üretiminin Geleceği” ana başlığıyla The Green Park Pendik Hotel & Convention Center’da düzenlendi. Zirvenin ilk panelinin moderatörlüğünü TAİD Eski Başkanı İlhami Eksin yaptı. Panele TREDER Başkan Yardımcısı Krone Ticari Araçlar A.Ş. Genel Müdürü Kartal Erköy, BPW Avrupa Satış Direktörü Daniel Twilling-Birkholz, İntermobil Genel Müdürü Rıfat Perahya, Prometeon Türkiye, MEA, Rusya, CIS Bölgesi Pazarlama Direktörü Faruk Uslu, Cloos Türkiye ve MENA Genel Müdürü İbrahim Halil Eyüpoğlu ve Saf Holland Türkiye Genel Müdürü Bilal Azizoğlu katıldı.

TREDER Başkan Yardımcısı Krone Ticari Araçlar A.Ş. Genel Müdürü Kartal Erköy, yaptığı konuşmada Krone’nin bugüne kadar Türkiye’de 50 milyon euro yatırım yaptığını belirtti. Krone’nin İzmir Tire’deki fabrikasının yaklaşık 230 bin metrekare alanda yer aldığını hatırlatan Kartal Erköy, Tire’den dünyanın 31 ülkesine ihracat gerçekleştirdiklerini ve gelecekte ihracat yaptıkları ülke sayısını daha da artırmayı amaçladıklarını kaydetti. Türkiye’nin otomotiv sektöründeki önemine ve gelişimine vurgu yapan Erköy, “Türkiye olarak otomotivde yaratıcıyız, özveriliyiz, hızlıyız ve genciz. Lojistik anlamında yalınlaşmaya ihtiyacımız var” dedi.

Krone Türkiye olarak yaklaşık 10 yıl içinde istihdamlarını 7 kat artırdıklarını ifade eden Erköy, konuşmasının sonunda Krone’nin e-treylerde yaptığı çalışmalardan bahsetti.

Etiketler :