ABC Lojistik filosunu IVECO S-WAY çekiciler ile güçlendirdi

ABC Lojistik filosunu IVECO S-WAY çekiciler ile güçlendirdi

IVECO yetkili satıcısı Gülsoylar Otomotiv, Kayseri’de ABC Lojistik’e satışını gerçekleştirdiği 100 adet S WAY çekicinin 10 adetini teslim etti.

iveco.jpg

10 adet IVECO S-WAY AS440S51 TP çekicinin teslim edildiği törene, ABC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Bilen, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bilen ve Atakan Bilen, Genel Müdür Hüseyin Cingi ve Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Cingi katıldılar. IVECO’yu temsilen Ülke Müdürü Hakkı Işınak ve Ağır Vasıta satış Müdürü Murat Uçaklı’nın katıldığı törene Gülsoylar Otomotiv tarafından Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan Gülsoy, Yönetim Kurulu Üyesi Önder Candan Gülsoy ve Satış Müdürü Doğan Şahin katıldılar.

ABC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Bilen törende yaptığı konuşmada müşteri memnuniyeti ve kalite politikası gereği olarak bu yatırımları yaptıklarını söyledi. IVECO Araç ülke müdürü Hakkı Işınak da ABC lojistik ile başlattıkları bu iş birliğinden son derece memnun olduklarını ifade ederken Gülsoylar Otomotiv yönetim kurulu başkanı Candan Gülsoy’da ABC lojistik’i satış sonrasında yalnız bırakmayacaklarını ifade etti.

Tören sonrasında Hakkı Işınak ve Gürcan Gülsoy tarafından ABC Lojistik yetkililerine bir plaket takdim edildi.

Etiketler :