ALC Lojistik, filosunu Renault Trucks çekicilerle büyütmeye devam ediyor

ALC Lojistik, filosunu Renault Trucks çekicilerle büyütmeye devam ediyor

ALC Lojistik, tercihini yine Renault Trucks'tan yana kullandı. Kurulduğu günden bugüne kadar Renault Trucks çekicilerini tercih eden ALC Lojistik filosunu aynı marka araçlarla güçlendirdi. Renault Trucks’tan 20 adet araç sipariş eden ALC Lojistik, 5 adedini teslim aldı. Renault Trucks'ın bayisi Koçaslanlar Otomotiv'in Hadımköy tesislerinde düzenlenen teslimat törenine ALC Lojistik Ortağı ve Genel Müdürü Soner Çiçekli, Koçaslanlar Renault Trucks Hadımköy Satış Müdürü...

ALC Lojistik, tercihini yine Renault Trucks'tan yana kullandı. Kurulduğu günden bugüne kadar Renault Trucks çekicilerini tercih eden ALC Lojistik filosunu aynı marka araçlarla güçlendirdi. Renault Trucks’tan 20 adet araç sipariş eden ALC Lojistik, 5 adedini teslim aldı. Renault Trucks'ın bayisi Koçaslanlar Otomotiv'in Hadımköy tesislerinde düzenlenen teslimat törenine ALC Lojistik Ortağı ve Genel Müdürü Soner Çiçekli, Koçaslanlar Renault Trucks Hadımköy Satış Müdürü Tayfun Fıçıcı ve Koçaslanlar Renault Trucks Hadımköy Şubesi Müdürü Ahmet Sezer katıldı.

Teslimat töreninde ALC Lojistik Ortağı ve Genel Müdürü Soner Çiçekli şunları söyledi: ''Biz ALC olarak Renault Trucks ile iş ortakları olduk diyebiliriz. Filomuzun hemen hemen tamamı Renault marka çekicilerden oluşmaktadır. Uzun yıllardan beri kullanmakta olduğumuz bu markadan verimli sonuçlar aldık. Markanın kalitesinin yanı sıra, her zaman Renault Trucks yöneticileri ve tüm mensupları ile birlikte güçlü servis ağına sahip bayisi Koçaslanlar'ın yakın ilgisini ve desteğini yanımızda hissettik. Birbirimizi anlıyor olmamız, Renault Trucks'la devam etmemizde etkili olmuştur. Bu bağlamda Renault Trucks ile önümüzdeki yıl sonuna kadar 20 araçlık bir paket alımı konusunda anlaştık. Bugün bu paketin ilk 5 aracını teslim alıyoruz.

Son dönemde yaşanan ekonomik konjonktür sonucu taşımacılık darboğaza girmiştir. Ancak biz ALC olarak ülkemizin güçlü ekonomik yapısına ve dinamiklerine güveniyoruz. Ülkemizin ve lojistik sektörünün bu darboğazdan kısa süre içerisinde çıkacağına inanıyoruz. Bu bağlamda bu darboğaz zamanında da yatırım yapmaktan çekinmiyoruz . Dünya ekonomi ölçeğinde G20 ülkeleri arasında yer alan ülkemizin Lojistik Performans Endeksinde de (LPI) ilk 20'de yer almasını diliyoruz. Bunun için özel sektör olarak üzerimize düşenleri yerine getirmeliyiz.Bu, aynı zamanda milli bir duruş ve vatandaşlık görevidir. Tabii bunun için şüphesiz ki kamunun desteklerini bekliyoruz.

ALC olarak yatırımlarımızı ve büyümemizi şirket olarak tedbirli ama kararlı şekilde sürdürüyoruz. Yatırımlarımız yenileme ve entegre yatırımlar olarak devam edecektir. Şirket olarak yatırımlarımızın finansmanı önemli ölçüde öz kaynaklarımızdan karşılanmaktadır. Bu nedenle de yüksek faizli büyük borçlanmalara girmeden tedbirli olarak büyümemizi sürdürüyoruz. Zaten şirket olarak kendimizi 'butik lojistik' hizmet sağlayıcısı olarak konumlandırdık. Bu konumlandırmayla, standart klasik çalışma şartları ve uygulamaları dışında, müşterilerin özel veya spesifik ihtiyaçlarını tespit edip onlarla birlikte esnek çözümler üretmeyi ve kendimizi müşterilerimizin bir parçası görmeyi esas alıyoruz. Bu bağlamda filomuzda mega, yarı mega tenteli, kayar çatılı, kayar perdeli various araçlar ile özel jumbo cam taşıyıcılar ve gabari dışı lowbed araçlar gibi müşterilerin farklı ihtiyaçlarını karşılayacak değişik araçlar bulunmaktadır.''

Koçaslanlar Renault Trucks Hadımköy Satış Müdürü Tayfun Fıçıcı ise, “ALC Lojistik ile işbirliğimiz ilk kurulduğu günden buyana tam gaz devam ediyor. Artık ALC Lojistik bizler için bir müşteriden ziyade bir ortak gibi olmuştur. Yıllar içerisindeki işbirliğimiz büyüyerek ve her geçen gün daha da sağlam temellere dayanarak devam etmektedir. Kendilerine içinde bulunduğumuz bu dönemde yatırım yapma kararı aldıkları ve bizleri tekrar tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Etiketler :