Anadolu Isuzu Berlin Bus2Bus 2022 fuarına katılıyor

Anadolu Isuzu Berlin Bus2Bus 2022 fuarına katılıyor

Anadolu Isuzu, 27-28 Nisan 2022 tarihlerinde Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenecek olan Bus2Bus fuarına katılarak en yeni midibüs ve otobüs modellerini sergileyecek. Anadolu Isuzu fuarda tam elektrikli NovoCITI Volt ve Kendo / Interliner CNG araçları ile yer alacak. NovoCITI Volt’un yenilenen tasarımı da ilk kez Bus2Bus fuarında sahne alacak.

Anadolu Isuzu yurtdışı pazarlardaki büyümesini yer aldığı sektörel etkinliklerle desteklemeye devam ediyor. Anadolu Isuzu bu kapsamda otobüs üretim sektörünün en önemli uluslararası etkinlikleri arasında olan ve 27-28 Nisan 2022 tarihlerinde Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenecek olan Bus2Bus 2022 fuarına katılacak. Dünyanın önde gelen otobüs markalarını ve yan sanayii üreticilerini bir araya getirecek olan Bus2Bus 2022 fuarında Anadolu Isuzu NovoCITI Volt ve Kendo / Interliner CNG araçları ile katılacak.

Türkiye’de yüzde 70’e varan yerlilik oranı ile ürettiği midibüs ve otobüsleri dünyanın 45 ülkesine ihraç eden ve midibüs segmentinde 18 yıldır İhracat şampiyonu olan Anadolu Isuzu, yüzde 100 elektrikli otobüsü NovoCITI Volt’un yenilenen tasarımını da ilk kez Bus2Bus fuarında tanıtacak.

Etiketler :